Lemmikloom
mis tõug?
? 27. märts 2006, kl 13.38 |
XXL 27. märts 2006, kl 13.58 |
? 27. märts 2006, kl 14.00 |
nonii 27. märts 2006, kl 14.06 |
turr 27. märts 2006, kl 14.15 |
germ 27. märts 2006, kl 14.32 |
chilipi 27. märts 2006, kl 14.44 |
Hind võib olla 1000 EUR. Samuti on bobtailide ehk vana-inglise lambakoerte hinnaks märgitud 1000 ja see on raudselt 1000 EUR, mitte 1000 EEK.
Belglastest vaata nt. http://belglane.koduleht.net/index.php?page=6
Või loe "Eesti koerte atlasest"
Praegu on vist kahe kenneli pesakonnad müügis? Või vähemalt üks pesakond on kindlasti. Väga ilusad koerad, aga töökoerad, mitte diivanikaunistuseks, vaid koeraspordist huvitunutele.
Belglastest vaata nt. http://belglane.koduleht.net/index.php?page=6
Või loe "Eesti koerte atlasest"
Praegu on vist kahe kenneli pesakonnad müügis? Või vähemalt üks pesakond on kindlasti. Väga ilusad koerad, aga töökoerad, mitte diivanikaunistuseks, vaid koeraspordist huvitunutele.
M 27. märts 2006, kl 15.10 |
KS 27. märts 2006, kl 15.12 |
eve 27. märts 2006, kl 15.38 |
link 27. märts 2006, kl 15.42 |
kk 27. märts 2006, kl 17.11 |
koerte omanik 27. märts 2006, kl 17.16 |
Hei, kuidas te tohite minu koeri laimata! Need on täiesti ehtsad pelgia karjakoerad. Mis siis, et natuke saksalambakoera verd sees,see on ainult selle pärast, et nad tervemad ja tugevamad oleks. Suuremad muuseas ka!
Ma olen VÄGA vihane sellise suhtumise peale.
Teen teile siin heategu, müün soodsalt nii hea kutsikas ja teie siin ütlete et pole nagu päris.
Mida pole kuskil peatnägijas näidatud!
Ma olen VÄGA vihane sellise suhtumise peale.
Teen teile siin heategu, müün soodsalt nii hea kutsikas ja teie siin ütlete et pole nagu päris.
Mida pole kuskil peatnägijas näidatud!
Triin 27. märts 2006, kl 17.37 |
õpi tõu nimigi vähemalt ära! Või sa pole sellisest maas nag Belgia kuulnud?
"Mis siis, et natuke saksalambakoera verd sees,see on ainult selle pärast, et nad tervemad ja tugevamad oleks. Suuremad muuseas ka!"
Lapselik põhjendus. "mis siis et.... aga ikkagi." Sa räägid enda jutule. Tahaks teada kui natuke on NATUKE. Kuidas saab NATUKE verd olla? Kuidas nad siis terved on? HD uuritud (puusaliigese düspl)? ED korras (küünarliigese düspl)? Silmad puhtad?
"Ma olen VÄGA vihane sellise suhtumise peale. "
Alustagem endast.
"Teen teile siin heategu, müün soodsalt nii hea kutsikas ja teie siin ütlete et pole nagu päris."
Tead, sinu heategu väljendub siis varjupaikades?! Kust sa võtad et tegu on NII hea kutsikaga?ja kui skl verd on siis on tegu krantsiga st tõuta koeraga. MIKS te siis NII sootsalt müüte?!
Hoiate terviseuuringute pealt raha kokku? Järgmine aasta jälle üks kena heategu sinu poolt?
Naiivitarid ajavad mind lihtsalt tigedaks.
"Mis siis, et natuke saksalambakoera verd sees,see on ainult selle pärast, et nad tervemad ja tugevamad oleks. Suuremad muuseas ka!"
Lapselik põhjendus. "mis siis et.... aga ikkagi." Sa räägid enda jutule. Tahaks teada kui natuke on NATUKE. Kuidas saab NATUKE verd olla? Kuidas nad siis terved on? HD uuritud (puusaliigese düspl)? ED korras (küünarliigese düspl)? Silmad puhtad?
"Ma olen VÄGA vihane sellise suhtumise peale. "
Alustagem endast.
"Teen teile siin heategu, müün soodsalt nii hea kutsikas ja teie siin ütlete et pole nagu päris."
Tead, sinu heategu väljendub siis varjupaikades?! Kust sa võtad et tegu on NII hea kutsikaga?ja kui skl verd on siis on tegu krantsiga st tõuta koeraga. MIKS te siis NII sootsalt müüte?!
Hoiate terviseuuringute pealt raha kokku? Järgmine aasta jälle üks kena heategu sinu poolt?
Naiivitarid ajavad mind lihtsalt tigedaks.
koerte omanik 27. märts 2006, kl 17.46 |
Natuke tähendab seda, et vanaisa oli SLK- sest ma ei tee oma koetele sugulaste paaritamist. Eesti on täis Belgia lambakoeri, kes on kõik omavahel sugulased.
Minu käest ostetud koerad ei ole mitte ükski varjupaigas.
Mul pole vaja teha oma koetele mingeid uuringuid, sest mu koerad ei lonka ega ole haiged. Kui koer jääb ostja käes haigeks, siis on see ostja viga, et ta ei oska oma koera hästi hoida!
See teema on lõpetatud. Mul on nii palju koera tahtjaid , kellele vastata, et ma ei hakka siin teiega rohkem vaidlema. Paber ei tee koera targaks. Omanik teeb!
Minu käest ostetud koerad ei ole mitte ükski varjupaigas.
Mul pole vaja teha oma koetele mingeid uuringuid, sest mu koerad ei lonka ega ole haiged. Kui koer jääb ostja käes haigeks, siis on see ostja viga, et ta ei oska oma koera hästi hoida!
See teema on lõpetatud. Mul on nii palju koera tahtjaid , kellele vastata, et ma ei hakka siin teiega rohkem vaidlema. Paber ei tee koera targaks. Omanik teeb!
??? 27. märts 2006, kl 17.48 |
koerte omanik 27. märts 2006, kl 17.51 |
eve 27. märts 2006, kl 18.36 |
APPI! 27. märts 2006, kl 19.02 |
Kulla inimene kas sa midagi GENEETIKAST tead?!!
kutsikad VÕIVAD väga hästi vanaisasse minna!
Tule taevas appi ja pangu sulle mõistus pähe!
"Sest ma tean milline peab belgia lambakoer välja nägema"
Kui kaua sa oled siis belglastega tegelenud ja kas sa oled kasvatajatega suhelnud (mitte ainult eesti piirides)?
"Kõik loomaarstid üle maailma kiidavad mu koeri"
Kes neeD LOOMAARSTID ÜLE MAAILMA on??
TEAD NAIIVNE ISIK. SA OLED ÜKS IGAVENE VASTIK PALJUNDAJA. KASVATAJATE AASTATE RÄNK TÖÖ KOOLITUSPLATSIDEL NÄEB NÜÜD SELLINE VÄLJA???????
TEE DNA TEST JA ma TAHAN näha, kas IKKA on tegu belglasega!
"Mul pole vaja teha oma koetele mingeid uuringuid, sest mu koerad ei lonka ega ole haiged."
Kas sa oled kuulnud sellisest haigusest nagu PRA?! HC ja RD??
MIKS SIIS TEISED TEEVAD UURINGUID????
Tunnista üles, SUL ON KRANTS ja sa tegeled paljundamisega.
Sa ainult tegeled enda kaitsmisega.
kutsikad VÕIVAD väga hästi vanaisasse minna!
Tule taevas appi ja pangu sulle mõistus pähe!
"Sest ma tean milline peab belgia lambakoer välja nägema"
Kui kaua sa oled siis belglastega tegelenud ja kas sa oled kasvatajatega suhelnud (mitte ainult eesti piirides)?
"Kõik loomaarstid üle maailma kiidavad mu koeri"
Kes neeD LOOMAARSTID ÜLE MAAILMA on??
TEAD NAIIVNE ISIK. SA OLED ÜKS IGAVENE VASTIK PALJUNDAJA. KASVATAJATE AASTATE RÄNK TÖÖ KOOLITUSPLATSIDEL NÄEB NÜÜD SELLINE VÄLJA???????
TEE DNA TEST JA ma TAHAN näha, kas IKKA on tegu belglasega!
"Mul pole vaja teha oma koetele mingeid uuringuid, sest mu koerad ei lonka ega ole haiged."
Kas sa oled kuulnud sellisest haigusest nagu PRA?! HC ja RD??
MIKS SIIS TEISED TEEVAD UURINGUID????
Tunnista üles, SUL ON KRANTS ja sa tegeled paljundamisega.
Sa ainult tegeled enda kaitsmisega.
maris 27. märts 2006, kl 19.24 |
kats 27. märts 2006, kl 19.30 |
maret 27. märts 2006, kl 21.03 |
heleri 27. märts 2006, kl 23.42 |
Regina Komets 28. märts 2006, kl 11.03 |
Olen Eesti Belgia Lambakoerte Tõuühingu üks asutajatest ja võin kinnitada, et antud pesakonnal ei ole mingit pistmist ei tõuühinguga, ei ühtegi kahest Eestis oleva belgia lambakoerte kenneliga ega ühingu liikmete koertega. Selle kuulutuse kaudu ei ole kohe kindlasti võimalik saada tõupuhta belgia lambakoera.Tegemist ei ole isegi kahe belgia lambakoera paaritusega.
Marina Õunapuu 28. märts 2006, kl 13.56 |
Tegemist on Reklaamiseaduse kontekstis eksitava reklaamiga :
Paragrahv 4. Eksitav reklaam
(1) Eksitav on reklaam, mis ükskõik millisel viisil, kaasa arvatud esitlusviis, petab või tõenäoliselt petab üldsust või mis toodud põhjustel kahjustab või võib kahjustada konkurenti. Eksitav reklaam on keelatud.
(2) Eksitavaks reklaamiks tunnistamisel võetakse arvesse kogu reklaam
Ning sellest tulenevalt :
Paragrahv 232. Reklaami üldnõuete rikkumine
(1) Eksitava, kõlvatu, halvustava või varjatud reklaami, eraelu või omandi privaatsust rikkuva reklaami eest, samuti võrdlevale või lastele suunatud reklaamile esitatavate nõuete rikkumise eest – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.
Samas olen korduvalt väljendanud, et niikaua kui on rumalaid, kes on nõus tuhat krooni odavamalt ostma "tõupaberiteta tõukoera kutsikaid" ei kao need krantsimillerid kuhugi. Praktiliselt iga krantsi kohta võib öelda, et ta on mingi tõukoera moodi (tõugusid aretatakse järjest juurde)seetõttu ongi just tõutunnistus see garantiikiri, et kutsikast kasvab selliste tõuomadustega (ka välimus ja iseloom) koer. Lõpetuseks - poleks petjaid, kui poleks soovijaid petetud saada.
Paragrahv 4. Eksitav reklaam
(1) Eksitav on reklaam, mis ükskõik millisel viisil, kaasa arvatud esitlusviis, petab või tõenäoliselt petab üldsust või mis toodud põhjustel kahjustab või võib kahjustada konkurenti. Eksitav reklaam on keelatud.
(2) Eksitavaks reklaamiks tunnistamisel võetakse arvesse kogu reklaam
Ning sellest tulenevalt :
Paragrahv 232. Reklaami üldnõuete rikkumine
(1) Eksitava, kõlvatu, halvustava või varjatud reklaami, eraelu või omandi privaatsust rikkuva reklaami eest, samuti võrdlevale või lastele suunatud reklaamile esitatavate nõuete rikkumise eest – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.
Samas olen korduvalt väljendanud, et niikaua kui on rumalaid, kes on nõus tuhat krooni odavamalt ostma "tõupaberiteta tõukoera kutsikaid" ei kao need krantsimillerid kuhugi. Praktiliselt iga krantsi kohta võib öelda, et ta on mingi tõukoera moodi (tõugusid aretatakse järjest juurde)seetõttu ongi just tõutunnistus see garantiikiri, et kutsikast kasvab selliste tõuomadustega (ka välimus ja iseloom) koer. Lõpetuseks - poleks petjaid, kui poleks soovijaid petetud saada.
Tarkur 28. märts 2006, kl 20.16 |
Lisa postitus