Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kass kukkus aknast alla,kas haige?
 
f 10. mai 2009, kl 20.12
Hei!
Kass,10 kuune,emane,kukkus aknast alla,3 korrus.
Kui nägime ja järgi läksime,oli üliehmunud ja shokis,hoidis käppadega vihmavetorust kinni ja kräunus.
Tõime ülesse,aga nüüd päevapeale kass loid.
Mängib nagu ikka,sööb palju,aga pidevalt on pikali,külili.
Vahepeal käib 5 sammu ja viskab jälle külili.
Kas see võib olla shokist või siis sisemised vigastused?
Kui paremaks ei lähe,siis homme loomaarsti juurde,oskab keegi ehk midagi soovitada või on kogemust!?

Aitäh!
 
hm 10. mai 2009, kl 20.20
home tasuks kass kindlasti ülevaatusele viia, tegu võib olla nii shoki kui sisemiste vigastustega ning hea oleks, kui arst saaks kassi üle kombata. ja soovitan võrgu akende ette panna, kui enam kassi õhulende ei taha (võimalik, et hullemate tagajärgedega).
 
XX 10. mai 2009, kl 20.19
Ta põrutas end ära. Kogu keha võib olla valus, nagu sinul pärast harjumatut ja tugevat trenni, natuke hirmu ka lisaks. Kui sööb ja joob, pole sisemised vigastused eriti tõenäolised. Nähud peaksid taanduma kolme-nelja päevaga. Aga ega arst kunagi kurja tee.
 
f 10. mai 2009, kl 20.35
Aitäh kiirete vastuste eest-kohe kergem hakkas.
Ise mõtlen,et äkki teda rihm ka segas ja pani pikali viskama.
Peale õhulendu panin talle rihma,kus tel. nr. peal,algul näris seda ja tüütas,siis nagu harjus.A päevapeale hakkaski külili viskama.Võimalik,et tõesti rihmast.Võtsin ära ja eks paistab.
Aga võrgud pean 100% panema,sedaenam,et betoonäär on majaääres ja kui kassikesel homme õhtul parem pole,siis ülehomme hommikul arstile!
 
vaata 10. mai 2009, kl 21.31
kas limaskestad suus on normaalselt roosad. Kui jah, siis sisemist verejooksu pole. Kahvatus (oli vist nii) viitab verejooksule. Mul ka kassipoeg kunagi kukkus ja arst diagnoosis just sedasi.
 
Kassiomanik. 13. mai 2009, kl 10.04
Mul ka kass kukus rõdult alla (5korrus), minule teatati seda hiljem, kuna olin maal. Läksin otsima, aga ei midagi. 2 nädala pärast lõpuks leidsin üles, oli kõrvaltrepikoja platvormi all peidus. :D Ma tundsin enda kassi näugumise ära. :D
(Kaldusin teemast veits kõrvale)
Aga siiani on kass elus ja terve. ( 11 aastane kiisu)
 
f 13. mai 2009, kl 17.51
Tänan kõiki kaasaelamast ja kaasamõtlemast!
Kiisu käis Billy kliinikus,tehti läbivaatus,3p mõjuv valuvaigistav süst ja kõik korras.
Oli vaid põrutus ja ehmatus,nagu arvasin-võin ise tõpratohtriks hakata :D
Arve ka ei tapnud-vaid 600eek!

Päikest kõigile!
 
Tess 14. mai 2009, kl 12.39
Minu kiisu kukkus kunagi 4. korruselt, rõduäärelt alla. Murdis esikäpa, mis sai metallklambrite või -lahase (ei teagi, mis see konkreetne väljend on, liiga ähmi täis olin tollal) vahele pandud ja ilusti terveks nii sai, ning samuti kukkus ta kuidagi oma suu ära lüües, et suulakke jäi elu lõpuni kogu lae pikkune lõhe, kuhu siis süües toit sisse läks, ja mis teda hirmsasti aevastama ajas. Ja tollal (aasta kas 2001 või 2002) maksis selline arstilkäik kokku u 8000.-, mis oli ikka korralikult arvestatav raha.
Korneliapruuli@gmail.com 22. juuni 2021, kl 08.06
Minu kass kukkus aasta tagasi neljandalt aknast alla ja jäi ellu. Keldrikorrusele kukkus ehk isegi nii vaadates viis korrust. Mees viis loomade kiirabisse ja tehti uuringuid (läks maksma 200 midagi) ja ja kass tervenes täiesti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!