Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
uus kassitoit
 
siamskin 01. juuni 2010, kl 23.42
lemmikloomapoodi on tulnud uus kassitoit, APPLAWS. 80% liha-kala ja 20% taimne(kartul, peet), ei sisalda yldse teravilja, säilitusaineteks e-vitamiin ja rosmariiniõli, jõhvikaekstrakt hoiab pissimise korras, karvapallikaitse on toidus sees.
testin praegu oma kassi peal, sööb hea meelega, kuigi muidu pirts. kas keegi teab seda uut toitu kiita või laita?
 
. 01. juuni 2010, kl 23.49
Konservid on sellel firmal küll väga lihased ja head ja maitsevad kassidele.
Kuivtoitu pole proovinud,aga tundub paljulubav.
 
britlane 01. juuni 2010, kl 23.51
meie kass pistab selle firma konserve mõnuga, muidu ei kõlvanud ükski konserv. Erilised lemmikud on tuunikala ja tuunikala merikapsaga, siis seisab kass lausa kapi najal püsti ja ootab millal toit kaussi pannakse.Krõbinaid ei ole veel jõudnud proovida.
 
siamskin 02. juuni 2010, kl 00.15
:) no kena kuulda! muideks, krõbinad on väga pisikesed ja hea on veel see, et on kassitoit kui selline, mitte emmene-issine-indoor-outdoor-kohitsetud.... jne. tittedele on muidugi eraldi. päevane kogus on 5kg kassile 60 g-ilma konservita.
miks ma yldse siin pajatan- RC tootmine olevat kolinud (???) prantsusmaalt poola, no comments.
konservi proovin ka kindlasti ära, kuigi hind kaunis krõbe.
 
Lu 02. juuni 2010, kl 08.59
Konservid on, jah, ilmselt väga maitsvad sellel firmal. Meil ka kassid kaotavad lausa igasuguse eneseväärikuse, kui tuunikala/merevetika konservi avama hakatakse. Kas kuivtoitu saab ka Hortesest?
 
suslik 02. juuni 2010, kl 09.11
Kus seda müügil on?
 
hea 02. juuni 2010, kl 11.50
applaws on väga kvaliteetne toit. olen tootjaga yhendust vötnud, no pisut liialdatud on reklaam et lausa 80% liha, tegelikult mulle vastati et 80% liha on toorel kujul kuid kuivatatault lubasid et on 40% liha, seegi hea, iseenesest tooit on kvaliteetne ja minu arust hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea. kassid armastavad seda toitu, soovitan soojalt kiisudele
 
Aime 02. juuni 2010, kl 15.17
Meie viiest kassist ühel võtab see toit kõhu lahti. Kaua aega testisin, et mis tekitab kõhulahtisust. Teised kassid söövad ja ei ole probleeme, kuigi kanaliha variandid ei maitse eriti.
 
siamskin 13. juuni 2010, kl 16.03
seda ma siin kilkasin - ta sööb, ta sööb....yhe päevakese see õnn kestis, nyyd sorteerib välja ja trambib jalgu, läksin vanade RC kaalijälgijate kröbinate peale tagasi....no on konservatiivne ja ärahellitatud pärdik ikka kyll!! hea, et esimese valuga suurt 2 kg kotti kohe koju ei toonud. ei mingeid loomkatseid rohkem, mau, mu kass on rääkinud:)
 
Kust osta? 02. jaanuar 2020, kl 13.48
Mina ostan enda Applawsi konservid kassile siit lehelt -> www.kassidkoerad.ee
Minu kass ka väga armastab neid. Kui olen talle õhtul ainult krõbinaid pannud, siis vahib otsa näoga umbes "nalja teed v", et mis mõttes ma annan talle ainult krõbinaid, mitte tema lemmik tuunikala-kreveti kausikest. Nii et soovitan!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!