Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
västriku loomakliinik
 
azzamalla 15. september 2010, kl 09.34
tere,küsimus siis selline,kel on olnud kokkupuuteid västriku tnv lemmikloomakliinikuga,seoses lemmiku haigusega.kuidas teile tundub sealne suhtumine,ravimine ja hinnad.endale pole just väga positiivset muljet jäänud.näiteks vähemalt ühe arsti(madis jürgens)suhtumine on küll kõikke muud kui loomasõbralik.mees teeks nagu sunnitööd ja näha on et tal on loomadest savi.antke teada,kel kokkupuuteid olnud.ette tänades
 
arvaja 15. september 2010, kl 09.58
eks palju sõltub konkreetsest arstist. kuna seal on palju arste, siis on ka palju erinevaid suhtumisi. hinna poolest vast keskmine - see tähendab, et Tallinnas on ka palju kallimaid kohti.
 
koeraomanik 15. september 2010, kl 10.30
Mina olen käinud 3a. seal abi saamas ja olen väga rahul olnud. Muidugi ei ole veterinaarile kulutatav summa just väga odav (sõltub ka haigusest) aga arstidega olen väga rahule jäänud.
Dr. Madis Jürgens ravis meie koera a 2a. tagasi, peale seda kui olime koera kõhuhädadele tulutult abi otsinud. Ja peale seda ei ole koeral ägedaid haigushooge olnud. Ta ei ole jah väga jutukas aga esmatähtis on õige ravi.
Olen koeraga ka mujal kliinikus olnud (nime ei nimeta). Koer oli võetud varjupaigast ja 2 nädalat peale koju tulekut oli talle vaja teha kordusvaktsinn, oi me saime riielda et koer ei kuula jne. Seda kõike vaatamata selgitstele, et koer ei ole veel perega harjunud ja on endiselt stressis.
 
Siil udus 15. september 2010, kl 14.02
Olen kasutanud, enam ei kasuta. Pärast seda, kui suhteliselt noorel kassil lihtsalt lasti haiguse tõttu nälga surra, panemata teda tilgutite alla (kui kliinukut tahtsin vahetada, oli juba hilja, kass suri enne teise kliinikusse jõudmist ära. Kuid teisest kliinikust öeddi telefoni teel kohe, et looma peab tilgutide alla panema, kui ta ise ei söö. Kes teab, ehk oleks veel elus, oleks õigel ajal kliinukut vahetada jõudnud). Ning pärast seda, kui mu suurel koeral raviti kevadeti pärakupauna põletikku, sest ta lihstalt ajas karva tagumiku pealt ja näksis ennas. Teises kliinikus aga selgus, et mingtit pärakupauna põletikku ei ole, on hoopis selles asi, et kevadise niiskusega seoses läks nahk selja pealt tagumiku ligidalt niiskeks pärast pikemaid jalutsikäike ning hakkas hauduma. Edaspidi teadisn koera selle koha pealt hoolega kuivatada. No ja eks muid asju oli ka. Need sellised suuremad siis, mis sundisid mind selle kliiniku asemel teist kliinukut valima. Sry, vist sai segane jutt, aga jah, kui võimalus, vali mõni parem koht. Kuigi eks probleeme on igal pool, ise peab vist rohkem enda ja oma looma eest seisma.
 
n34 15. september 2010, kl 14.12
Olen ka käinud seal koeraga, arvasin algul, et ikka teenekas ja tuntud kliinik ja head arstid. Suhtumise kohta ei saa halba öelda, aga nahahaiguse vastu päris head ravi ei saanud. Kuigi see ka selline asi, et pole lihtne kindlalt öelda, millega tegu. Aga nii väga positiivset muljet ei jätnud ja tulevikus ei ole see mu esimene valik.
 
mul 15. september 2010, kl 14.27
on mõned tuttavad kes peale selle kliiniku külastamist seda kellelegi enam ei soovita.
 
nii 15. september 2010, kl 14.46
olen ka valmis ütlema,et seal ei ole inimest kes kasse ravida oskab ,ärge oma kassidega sinna minge...
 
nii 15. september 2010, kl 15.49
ma kaotasin kassi...
 
Piff 15. september 2010, kl 16.54
Ma olen seal paar korda erakorraliselt käinud kui meie kodukliinik on kinni (nädalavahetustel) ja alati on teenindus olnud meeldiv, oleme saanud professionaalset abi ja loomad on saanud terveks. Seega ma ei ole kindel, et Västriku kliiniku halb maine on täielikult põhjendatud.
 
saiad 16. september 2010, kl 06.29
Ei meeldinud. Käisin oma koeraga ja mitte mingisugust abi ei saanud. Arst (nime ei nimeta) oli pehmelt öeldes ükskõikne. Soovisin lasta teha koerale ühe täiendava uuringu, kuid arst leidis, et see ei ole vajalik. Teises kliinikus tehti see uuring ära, ilma et ma isegi palunud oleksin.
Mulje jäi selline, nagu töötatakse konveieri peal, keegi sind ära ei kuula. Et pigem panustatakse kvantiteedile, kui kvaliteedile.
 
koeraomanik 16. september 2010, kl 12.19
Loomakliiniku töötajad (nimed nimetan) Daisi Virma ja Kady Kundla on nõustanud mind täiesti vabast tahtest ja tasuta. Daisi Virma nõustas koera toitmise alal ja Kady Kundla andis soovitusi koera käitumisprobleemiga tegelemiseks. Muide viimane ei ole loomaarsti kompetensi kuuluv ala. Mõlemal juhul sain abi ja olen südamest tänulik!
 
nuhkur 16. september 2010, kl 16.10
Sain abi,kui mu koera u. aasta tagasi ravis dr. Triin Aabel
 
Ponty 16. september 2010, kl 16.47

Kui küsimus näiteks suure koera liigesehaiguses ja vajalik on kirurgiline sekkumine, siis doktor Pihkva on ikkagi siin banaanias kirurg nr 1!
Aga eks suhtumine on selline nagu üldse seal, kus eestlased teenindajateks pandud. Tähtis pole ju kummardamine ja viisakuste vahetamine, vaid õige diagnoos ja efektiivne ravi.
Selles on Västriku kliinik kahtlemata tasemel.
 
to koeraomanik 19. september 2010, kl 08.54
Sinu nimetatud inimesed ei olegi loomaarstid :))
 
to: Ponty 19. september 2010, kl 11.19
Tean paraku päris mitut juhtumist, kus nimetatud mitteloomaarsti tööd pidid teised loomaarstid üle tegema, sest nimetatud nr.üks "kirurg" ei saanud oma lõikamisega hakkama (näiteks ühel juhul pidas vahutama läinud lõikushaava normaalseks ega püüdnudki ravima hakata, abi saadi lõpuks hoopis teisest kliinikust, kus see haav tuli uuesti lahti võtta, sisse jäänud luukild eemaldada, korralikult uuesti puhastada ja antibiootikumiravi peale panna - sest isegi seda nimetatud tohter lõikusjärgselt ei määranud). Kui kunagi ka soovitasin seda meest, siis juba aastaid mitte. Tegelikult tegi väga korralikku kirurgitööd Tartus dr.Andrianov juba neil aegadel, kui nimetatud isik alles hakkas loomaarste aitama lõikustel (olemata ise veterinaar). Võib ju öelda, et tegijal juhub nii mõndagi, kuid kui isegi nii lihtsaid asju ei saa tehtud, siis tekib küsimus - kas neid õnnestunud lõikusi tõesti ei oleks suutnud ka keegi teine teha, kui oleks loomadega nende poole pöördutud.
 
lullaby 19. september 2010, kl 20.10
Minu tuttava kass suri Västriku loomakliiniku arstide hoolimatuse tõttu. Pärast teises kliinikus lahkamist ja vigade avastamist öeldi seletuseks, et ega nad igaühele ka operatsioonijärgsest hooldamisest ja ravist rääkida ei jõua.
 
mari 22. september 2010, kl 08.08
Minu loomad on seal kõik saanud väga head ravi ja hoolt.Ei saa midagi pahasti küll öelda.Hoopis tänud arstidele sellise hoolitsuse eest.Ja hinnad, ka täiesti keskmised on tõesti palju kallimaid kohti.
eid_15113ba9e03c61 03. oktoober 2023, kl 06.33
Minu koer sattus Madis Jürgensi juurde ravile. Sellest juba palju aastaid tagasi, ent nädal hiljem koer suri, seega abi ei saanud. Sellest saan veel aru, sest alati ei õnnestu päästa, aga sama arst tuli koera magama panema ja tegi surmava süsti enne, kui unesüst mõjuda oleks jõudnud. Koer piinles kohutavas valus. See oli kohutav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!