Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
palju annate koerale süüa?
 
Y 26. jaanuar 2012, kl 11.52
mitu korda ja mida, palju annate oma suurtele koertele süüa. Koer u.58 kilone ja ei anna nagu koguseliselt palju aga muudkui läheb nagu priskemaks.Hommikul krõbinaid ja õhtul siis kuidas kunagi, saab n.ö kodutoitu, hakkliha, kanaliha. Kui nüüd näiteks peotäisi arvestda palju teie annate süüa?
 
m 26. jaanuar 2012, kl 13.10
Mul on väike koer ~11 kg. Sööb veterinaartoitu Hills Sience Plan Sensitive Stomach. Seda nii 200-300 gr päevas, hommikul ka konserv, aegajalt toorest värsket liha või kana. Kuna liigume loomaga väga palju, siis tal kaaluprobleeme ei ole, on selline sale ja väga lihases loom.
Meie koerale si sobi õrna seedimise tõttu tavalised krõbinad. Ehk proovida veterinaartoitu, see on küll kallim kuid tasakaalustatud ja vitamiinirohke, reeglina söövad loomad seda koguseliselt vähem.
 
ikka 26. jaanuar 2012, kl 13.57
loe toidupaki pealt palju peab just sinu kasvu ning vanusele koerale süüa andma. kodutoiduga jälgiks mina ilmselt, et liiga rasvane ei oleks, mida sa üldse talle näiteks kodutoiduna pakud? millist hakkliha(mis kogus),kanaliha puhul ei ole vist oluline, see polegi rasvane, kui sa just liiga palju talle seda kananahka ei anna. ja muidugi liikumine, liikumine ja veelkord liikumine. sellise kaaluga koer, olenemata tõust tahab ilmselt palju liikuda:)
 
Y 26. jaanuar 2012, kl 16.45
Liikme küll, metsades ja parkides, talvel vähem, suvel rohkem, päevas ikka 3 tundi tuleb kindlasti ära. Kogused ei olegi suured, hoomikul krõbinad u. 3-4 peotäit ja õhtul tavaliselt hakkliha u pool kilo, natuke kana maiuseks. Ei saa nagu sellist kodutoitu, et kartulit või makarone sellist ei söögi.
 
Mariina K-Co 26. jaanuar 2012, kl 16.46
Minu 6 kuune dogi sööb 2 korda päevas 350gx350g. Ja süüa saab Brit junior Large breed toitu, mis talle ka väga maitseb. Kuus läheb seda 2 kotti ja ühe 15 kg koti hind on 43 eur :)
 
viimasele 27. jaanuar 2012, kl 22.45
Mitte kõigil ei ole võimalik koerale kulutada
86 EUR.kuus.
Kindlasti on ka odavamaid toite ja teisi variante kuidas koera toita.
 
maili 29. jaanuar 2012, kl 22.07
No meil on nii, et kaks koera, üks ca 12kg, teine ca 53kg. Ja jagan nende vahel ühe liitri (vahel natuke vähem, oleneb perioodi aktiivsusest) krõbinaid kaks korda päevas. Kaalu järgi tuleb umbes kilogramm päevas, või veidi rohkem. No ja majandusliku olukorra tõttu tuleb neil leppida praegu toidupoe Chappi'ga. Loodetavasti millalgi olukord ka paraneb. (kuigi neile isegi maitseb. Ja tundub et tervisele ka ei hakka, vähemalt veel mitte.)
 
v 29. jaanuar 2012, kl 23.05
Kui ise oma koera toitumuse hindamisega hakkama ei saa siis vii arsti juurde, vaatavad üle kas on normtoitumuses või liiga kõhn. Talvel peaks terve koer tiba ümaram olema, et end pakase eest kaitsta.
 
kiisu 30. jaanuar 2012, kl 01.00
Ega väga suur koer ei saa oma isu nagunii täis...siis veereks juba ringi. Minu 35kg koer saab 1-2 x päevas krõbinad ( kvaliteetomad plus poeomad ) ja juurde kas konserv, hakkliha jne
 
rommi 30. jaanuar 2012, kl 10.10
meil 2 koera, üks pisike ja teine suurem, nii 50 cm kõrge.
Kaalunud neid ei ole.
süüa saavad ca 3 liitrise kausitäie Darlingi krõbuskeid mis eelnevalt SElveri lihakonserviga läbi segatud et pareminimaitseks
saavad veel kumbki oma kondiseibi mis on ka keedetud jakus j akus ka liha küljes
see sisi hommikuks ja päevaks

õhtuks teen kondi keeduveega neile veel putru erinevatest tangainetest või makaronidest,lisan ka õli ja lahtiklopitud muna.ca 2 liitrit siis seda putru.

vesikoguaeg ees,

koeraküpsisesi saavad ka siis kui jautamas käime

kõnhad ei ole, ribid ei paist, on energilised ja lõbusad
 
ikka 30. jaanuar 2012, kl 12.09
koerale muna..? selle peale mina tulnudki, aga tundub hea mõte. teen ise ka koerale ikka putru ja sinna muna sisse kloppida, võiks talle isegi meeldida.

teemaalgatajle: kõik sõltub ka kui suured on sinu peod. meil kuldne retriiver ka selline suuremat sorti ja ma arvan, et 3-4 peotäit krõbinaid, pool kilo hakkliha päeva peale ei tundu küll koguseliselt eriti suur olema. samas ma sinu asemel kaaluks seda igapäevast hakkliha kogust, mulle tundub, et ta saab liiga palju liha. kui tahad talle ühe toidukorra kodutoitu pakkuda, hakka talle putru keetma ja sinna lisa natuke hakkliha või midagi muud liha mis annaks pudrule koera jaoks ahvatleva lõhna ja maitse.
 
Nadia 30. jaanuar 2012, kl 12.10
Darling ja Selveri "liha" - JAMMI! ÖÖK! Rommi vist ei hooli ültse sellest, mida koerad näost sisse ajavad! Täielik rämps! Lihast on asi kaugel (loe koostist) ja Darling on võrdväärne saepuruga aga hullem - koos värvainetega sitt!
Koer ei omista ei kartulistest ega makaronidest midagi. Käib kõhust läbi ja situb sama rõõmsalt välja. Kont on potensiaalne koera surm, kui neelatakse mõni suurem kild/tükk, mis jääb soolestikku kinni või lõhub selle seest. Loe ja imesta inimeste lollust!
 
Loreida 30. jaanuar 2012, kl 13.11
minu koer sööb ka he ameelega seda Darlingit ja Selverikonserivid ka maitsevad talle

-aga kui need on sitt siis mida paremat soovitate?
Võiks ju jagada nõuandeid ka teistele.

Reklaamitakse igasugu Rojalit aga see pidi jama olema ja teeb koerale paha
mis puutub Darlingusse siis see eiole üldse värviline, selline pruunikas on hoopiski, ei midagi erksat.


Ja munaolen ka mina toidu sisse andnud, see paneb karva läikima ja maitseb ka koerale

Makarone aga soovitas just üks inimene kes ise koeri kasvatab
 
ikka 30. jaanuar 2012, kl 13.48
ootaks ka häid soovitusi "Nadia"-lt,
ja just selliseid soovitusi, mis välistaks hirmkalleid krõbinaid. kõigil ei ole võimalik soetada sellist toitu oma koerale, samas sooviks ikka loomale parimat pakkuda.
ise ma makarone ega kartulit koerale ei anna, samuti olen nõus kontide kohta.ise keedan erineivaid putrusid herkulast, tatrast, riisist, tangust. pudruleeme keedan vastavalt sellele kui palju mul on aega ja mis mul parasjagu kodus olemas on, kana(kondid ALATI välja, loomakondid, seakamar,hakkliha jm sellisest.alati on pudrus liha osakaal kordades väiksem kui putru ennast.krõbinatest saab Chappit(loomaliha ja juurikatega).kõht korras, meel hea, isu hea, siiani ei ole küll probleeme olnud.
 
koerakont 30. jaanuar 2012, kl 14.15
Kui te kallid koerasõbrad sõidate Tallinn-Tartu mnt-l siis veidi enne Põltsamaad on Adavere, Tallinna poolt tulles kohe seal kus park algab on paremat kätt suur silt mis näitab vasemale Adavere Lihapoodi,
mindge ja sõitke sealt vahelt läbi, leiate lihapoe otse vabriku kõrvalt. Tee läheb suht sinka vinka lauda tagant ja töökoja nurga juurest.
Leiate fantastilise kaupluse, valik on super.

Seal on müügil ka spetsiaalsed koerakondid, sellised seibid saetud looma jalgadest vist. - eioska öelda. nendel ka suht norm liha ümber
ostan neid ja keedan ja ei saa sealt mingi valemiga koer kildu kätte.
Kilo hind oli 60 eurosenti ja on pakitud ca 2kg pakkidesse, on sügavkülmutatud.


samas müüakse ka hakkliha 2 eur 75senti kg

on see kauplus otse tehase juures ja seepärast on ka odavam.

Kuigi koht pole eriti esinduslik on kaupluseruum äärmiselt soliidne.

Suletud on esmaspäeval ja teisipäeval
Avatud kolmapäevast pühapäevani, kell 13.00 -20.00
pühapäeval oli vist siiski lühemalt kahjuks ei mäleta täpselt
 
toiduinfot 30. jaanuar 2012, kl 14.29
Virmalise ja Planeedi tänava vahel, Uue-Maailma linnaosas asub Tüdrukute pood. Seal on inimestele mõeldud lihaleti kõrval sügavkülm koertehakkliha ja pakitud koertele mõeldud (ilmselt) lihajäägid/kondid. Ise ei ole tarbinud ja täpselt ei oska kommenteerida, mis seal sees on. Osa pakendatust on lausa tasuta (seinal on kiri, et kollastes ja rohelistes kilekottides on tasuta toit).
 
noo 30. jaanuar 2012, kl 14.38
see on ju realiseerimistähtaj aületanud toit mis tasuta seal on..
 
Nadia 30. jaanuar 2012, kl 16.22
Näiteks : https://ishop.lemmikloomapood.ee/?ParentItem=8&iNetClass=CatalogClass&iNetFunction=ViewProduct&MenuID=21&Code=KUIV23
On pea samas hinnaklassis, kui eriline saast Darling ja Chappi. Ei sisalda sellises metsikus koguses puhast neerukivide tekitajaid ning lihakraami annad ise juurde. EI OLE kallim, kui poe jama aga oluliselt tervislikum. Koju tuuakse kah kätte tasuta ja maja ette.
 
Parandan 30. jaanuar 2012, kl 16.25
Lemmikloomapood.ee ja paremast äärest siis enim tellitud või Öko toidu alt Boshi toit. Samuti on olemas Caramira toidud (http://www.caramira.ee/et ) mis on samamoodi odavamas hinnaklassis ja ei ole selline saast nagu seda on eriti räige kräppi-tšäpi või darling.
 
idk 16. aprill 2020, kl 21.01
ma annan oma 2kg ja 3a koerale 100-150g päevas, ma ise ka ei tea kas see on palju või vähe aga see on ainuke moodus kus ta sööb koguaeg taldriku tühjaks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!