Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Ei joo
 
Kai 05. jaanuar 2017, kl 09.06
Mul on mure, sest minu 6.aastane kiisu ei joo üldse vett. Olen proovinud igasugusest materjalist jooginõusid, pannud neid erinevatesse kohtadesse. On isegi spetsiaalne tilkuva süsteemiga anum. Igal hommikul panen järjekindlalt talle värske vee, see juba nagu harjumus.
Kas kellegil veel on sellist kassi või on minu oma ainuke?
 
mhhh 05. jaanuar 2017, kl 09.32
kass joob siis kui tal selle järgi vajadus on, mitte nii nagu mingid dieeditavad tibid on otsustanud, et päevas tuleb ilmtingimata vähemalt x liitrit ära juua. Kui kass ei taha juua, siis ta ei joo, nii lihtne see ongi. Ju ta saab söögist piisavalt vedelikku ja lisa ei vaja.
 
:) 05. jaanuar 2017, kl 09.32
Küllap ta midagi ikka joob, muidu ta ju ei püsiks elus.
 
näiteks 05. jaanuar 2017, kl 13.10
Mul on 13 a kass, see ka üldse ei joo, kuigi ma vahetan vett iga päev aga ma pole teda kunagi oma joogikausist joomas näinud...aga mõnikord olen talvel pannud õhu niisutamiseks tuppa väikese veepoti, siis ta sealt on mõnikord joonud ja suvel olen näinud, kuidas ta on väljas ämbrist joonud...
kuigi ta suurem osa elust on korteris elanud ... no ei joogi.
Sööb ainult kassitoidukonservi ühte sorti, teised ei sobi, krõbinaid ei söö ja siis sööb paar korda nädalas toorest liha. Ju siis saab sealt oma vajaliku vedeliku kätte.
 
maniila 05. jaanuar 2017, kl 13.45
Ei saa mitte vaiki olla! Lauluviisi lõpeta... Mulle see kassiteema nii meeldib. Kass ju kiskja, sööb ja joob kasvõi öösel. Kassid on väga isepäised, aga jube vahvad sellid. Kui sa talle oled ka piima andnud, siis muidugi vett enam ei taha. Minu kunagine kass, no ei saa üle ega ümber, sest meelitasin ta ülenaabritelt enda juurde, oli valmis "pool elu" andma kana eest. No vesi peab ikka saadaval olema, küll kiisu ise teab, millal joob:)
 
kii 05. jaanuar 2017, kl 15.05
Kass võib öösiti juua, siis kui magad õndsat und. Minu kass sehkendas ka öösiti tunduvalt rohkem ringi kui päeval. On kassisid, kes armastavad näiteks tualetipotist juua ning kui ta oskab ust lahti teha, siis võib vabalt ka seal joomas käia.
 
kas 05. jaanuar 2017, kl 18.37
kas see kiisu on see kes on jalgevahel????


kui talle lutt suhu panna siis joob mis talle mees pakub
 
värska 05. jaanuar 2017, kl 21.45
kassidele ei tohi piima anda, kohvikoort tohib, hapukoort ka.
meie kassid joovad küll palju, söövad plaju kuiva ka. meil on väga soe korter, talvel kütavad me majas nagu hullud, kuigi meil kõik radikad maas, on toas 25-6 kraadi alati ja aknad ka paokil pea 24/7.
jooginõusid on mitu, erinevates kohtades, tasapindadel. vett vahetan kaks korda päevas.
joogianumad on klaasist. plastikust haisvad anumad ei meeldi kellelegi. ise ka te ju ei jooks plastist anumast, kui saaks klaasist juua. ei sööks ju ka plastnõudelt, plastkahvlitega, kui saaks teisiti. egas me ameerikas ela
 
Kai 06. jaanuar 2017, kl 08.05
Tänan teid, mul hakkas kohe kergem. Eriti" näiteks
05. jaanuar 2017, kl 13.10"!
"värskale": Minu kass ei joo piima, pole andnudki. Hapukoort limpsib ainult minu näpu otsast, taldriku pealt võin ise lakkuda.
Plastikanumaid pole pannud, ikka klaasist jm.materjale ka proovitud. Kunagi mingi soovituse järgi panin isegi hõbelusika vette. Ei ole mina teda joomas näinud.
WC potist joomine tundub kohutav, seda ju puhastatakse mürgiste vahenditega. Ei usu, et keegi söögisoodat tänapäeval kasutab.
Aga tegelikult tekkis mul arusaam, et äkki saab ta oma veenormi toidust, sest eelistab ainult želees olevaid pisikesi pakendeid. Konserv võib ka želeega olla aga ei sööda. Samas on kvaliteetkrõbuskid alati saadaval ja neid krõbistatakse ka.
 
maniila 06. jaanuar 2017, kl 12.14
Mina ka kassile piima ei andnud, sai kohvikoore ja vee segu. hapukoor läks hästi loosi, ka jogurtit sõi. aga pakkuda võib ka suppi, peab katsetama, iial ei tea, milline toit loosi läheb. näiteks naabri kass vitsutas mõnuga juustu:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!