Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kutsikas otsib uut kodu
 
Naine 15. märts 2018, kl 19.40
Tere!

Otsime uut kodu oma lambakoera kutsikale, tüdruk 7 kuud. Tema nimi on Dina. Detsembrikuus võtsime ta varjupaigast, kõik tõendid ja pookimised on olemas. Ilma paelussideta. Märtsikuus tehti steriliseerimist. Hästi mänguhimuline ja inimese lähedust otsiv koer. Võib esialgu uusi inimesi võõrastada, aga natuke tundma õppides on juba nõus sülle pugema. Saab väga hästi läbi ka väikeste koertega, aga suuremaid veel kardab. Koer haugub väga harva, kiiresti rahuneb. Vabaduslembene koer, saab üksi koju jätta. Harjutatud pissima õues. Muutunud elutingimuste ja isiklike asjaolu pärast otsime Dinale uut omaniku. Ilmselt temast kasvab keskmist suurust koer ja ta nõuab piisavalt ruumi ning võimalust veeta palju aega õues. Koer on väga kena ja lahke, ei hammusta. Kergesti kiindub inimesesse.

Küsimuste korral helistage numbrile 58587633 või kirjutage.

FOTO: http://dropmefiles.com/ALG1W
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!