Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Aastane kass, käitub segaselt
 
Mari 28. juuli 2018, kl 13.52
Tere! Mure järgmine, tulime kassiga mehe vanemate juurde(on ennegi käinud siin) hommikul jõudes oli kõik korras lasi pai teha ja oli väga sõbralik nagu ikka. Paar tundi hiljem ei lasnud enam mehe ema endale ligi, kräunus nagu hullumeelne endal küür seljas, sel hetkel lasi veel mind ligi. Kuskil pool tundi hiljem ei lasnud ka mind enam ligi ja kui ära hakkasin minema tema juurest siis hüppas jalga kinni ja mitte õrnalt nagu tal mänguhoos kombeks on vaid ikka nii et jalg sügavaid kriime täis. Nüüd saime ta kuidagi ühte tuppa, panime toidu ja vee ette. Millest selline asi tingitud? Helistasin ka koheselt loomaarstile, kahele erinevale. Üks ütles et ehk sai herilaselt hammustada et siis on agresiivne ja ei lase kedagi ligi ja teine arvas et on marudaud, see aga pole võimalik kuna on toa kass. Täna ei saa kahjuks loomaarstile ka minna, alles homme on võimalus.
 
keegi 29. juuli 2018, kl 12.35
Voimalik, et on noelata saanud voi muidu viga, akki naeks, kas on paistetus vms. Marutaud tundub ebareaalne, muuseas on marutaudi vastu vaktsineerimine kohustuslik, kui kass vaktsineerimata, tuleb see ara teha.
 
Viks 09. oktoober 2018, kl 09.04
Marutaud kindlalt mitte. Eestis ei ole marutaudi olnud juba üle 10a. Ilmselt oli kassil miskine segadusemoment. On õues käiv loom? Kas võis ehk süüa võõras kohas taimi vms, mis tal katuse ära sõitma pani? Variandiks ka valuaisting (seestpoolt mõni häda?), mis põhjustas ründe. Kuidas loomal täna läheb?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!