Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Koer ei söö
 
vahet pole 01. november 2018, kl 14.20
Tegu suure, umbes 60+ kaaluva 3,5 aastase koeraga. Krants, njufa ja tont teab kelle segu.
Paar nädalat tagasi kadus koera söögiisu. Nokkis veidi näpu vahelt, siis lõpetas söömise täiesti. Kõht oli lahti, loom nõrk ja loid. Kõht oli pehme, valu ei tundunud kusagil olevat. Suhtlesin loomaarstiga telefonis, sain soovitused kõhu korda saamiseks, diagnoosiks jäi küsimärgiga kondiummistus (samas tean, et ise pole konti andnud, aga ka naaber aegajalt nunnutab teda, ei tea). Koer elavnes, hakkas tasapisi paremat kraami uuesti sööma. Konserv, liha, sardellid, arsti soovitusel kosutamiseks koort. Saab jätkuvalt piimhappebaktereid. Krõbinaid pole ta kunagi tahtnud, tavalise kodutoidu peal olnud muidu. Mingi asi kodutoidust enam ei lähe, ka mitte rohkelt konserviga segatult. Täna ei tahtnud jälle ka puhast konservi. Ergas iseenesest. Joob normaalselt. Arst eriti koju tulla ei taha, arsti juurde koer viia oleks päris võimatu ettevõtmine, oma transport puudub, elame täielikus kolkas.
On kellegil sarnast kogemust? Mida teha, et loom jälle normaalselt sööks ja kosuks?
 
.... 01. november 2018, kl 16.32
põhjusi võib olla mitmeid, kindlasti ei saa keegi foorumis diagnoosi panna. Arsti on igal juhul vaja, et diagnoos saada, selleks võib aga vaja olla analüüse. Võib olla tegu sooltenakkusega, soolteparasiitidega (ka giardia käib selle alla), maksaprobleemidega, kõhunäärmeprobleemidega jne.jne.jne. Sardellid ei ole kindlasti sobiv toit koerale, kellel seedimine korrast ära - sisaldavad igasugust solki!
 
endel 26. november 2018, kl 20.27
kutsu arst koju, on arste, kes teevad koduvisiite - pendin on üks selline. võtab vähemalt vereproovigi.
ära lase ühelgi naabril koera toita, seda enam, et kontidega nn nunnutada - see on surmav ebardtoit, mitte toit, teravad kondid võivad ka sooled lõhki kiskuda
 
eh 27. november 2018, kl 10.09
Pendin end ise siia reklaamima tulnud - temast võib ehk olla abi siis, kui kedagi kiiresti magama vaja panna, diagnoosimiseks/ravimiseks tasub kutsuda teised tohtrid!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!