Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Rihma otsas olev koer sai lahtiselt koeralt pureda
 
Janni 15. märts 2019, kl 20.41
Tere armsad!

Käisime nädal aega tagasi pühapäeval oma koertega jalutamas. Muidugi ilusti rihma otsas ja kõik nii nagu peab, kuid iga loomaomanik on kindlasti mõelnud, et noh mida sa teed siis kui kellegi lahtine koer sinu rihma otsas olevale koerale kallale tuleb... ja ilmselgelt nii see muidugi meil juhtuski. Jalutasime üldkasutatava tee peal kui järsku märkasime suurt lahtist dalmaatsia koera ja muidugi jooksis ta kohe meie poole. Kõigepealt nuusutas dalmaatsia meie ühte koera ja kui ta teise juurse läks, siis hakkas kohe purema...... ja kuidas sa peaksid sellises olukorras midagi tegema? See dalmaatsia oli meie koertest 3x suurem ja meie pisike koer lihtsalt kiunus seal hammaste vahel, kuid õnneks jalutasime koos noormehega, kes vähemalt suutis adekvaatselt mõelda ja lõi dalmaatsiat jalaga(samal ajal kui mina mõtlesin, et noh kindlasti minu rusikaga tagumine ajab koera ära, jeejee..) Samal ajal jõudis omanik koju ja muidugi hakkas oma koera ära kutsuma ja jooksis ja noh palus tuhat korda peaaegu nuttes vabandust, aga noh?? Alguses tundus, et kõik korras, aga koju jõudes märkasime, et koer lonkab ja suur hammastuse auk on ka ribide juures. Noh puhastasime ära ja panime rohtu peale, aga nüüd 5 päeva hiljem on koerale ka 5cm kaugusel hammustuse august mingi muhk üles tulnud. Muidugi homme hommikul kohe esimese asjana loomaarsti juurde, aga äkki keegi teab, millega on tegu? Kas põletik? Lihtsalt paistes? Homme läheme ka sinna koeraomaniku juurde ja noh meie arvates peaksid ka nemad koera ravikulud katma? On Teil kunagi selline olukord olnud? Mida me lihtsalt peaksime tegema? Tohutult-tohutult kurb ja noh muidugu ajab tohutult närvi ka selline olukord.. Suur aitäh Teile, kui keegi jõuab hingemuret lugeda ja äkki keegi oskab aidata?
 
t 12. mai 2019, kl 21.13
Võta oma koer kähku sülle ja peida põue, kui mahub, kui võõras lahtine koer tuleb.
 
t 12. mai 2019, kl 21.16
Ma päästsin nii oma koera võõra lahtise koera hammustuste eest, kui laps olin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!