Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
mida teha kassiga
 
mariliis 18. märts 2019, kl 21.13
meil on väike korterelamu. kõrvuti on mingi neli sellist maja. minul on kass ja teistes majades on ka kass. meie maja ühistu üritas mulle selgeks teha, et kass peab olema kodune, õue lasta ei tohi, sest naaberkassid tulevad siis õuele ja siis on kõik haisu täis jne jne. minu kass on harjunud õues käima täpselt nii nagu ta soovib. ma ei suuda teda toas kinni hoida ega ära anda varjupaika. mida teha, mõistus ei võta. mure suur. koos kassiga õues käimine tuleb kõne alla ainult talvel, sest suvel kiisu läheb ja tuleb paari tunni pärast alles. mul ei ole võimalik temaga seni õues passida. õued meil kõik lahtised, st. mingeid aedu ei ole. kohaliku omavalitsuse reeglites on kirjas et lemmikloomad ei tohi üksi väljas "hulkuda". kõik on arusaadav. kuidas ma selle oma 15 aastasele kiisule selgeks teen. mul emane kass, kes on steriliseeritud, kannab kaelarihma. aga naabritel on enamuses isased. kas ei ole mingit head mõtet kellelgi . praegu ka , kiisu tahtis minna õue asjale. usun et paari tunni pärast on ta tagasi kenasti. ma olen kindel et ta läheb hulluks kui enam õue ei saa, või ainult koos minuga, kus ma teda jälgin. kas pean rihma otsa panema. teda enam ümber ei õpeta. enne kolin välja, kui et ta magama panen , varjupaika annan või toas kinni hoian. teda, kes ta on harjunud olema vabakäimisega kass. meil väike koht, ei ole suur linn.
 
mariliis 27. märts 2019, kl 15.17
HELP: ei tea mida teha. ei ole võimalik iga paari kuu takka oma kassi varjupaigast välja lunastada. ei ole nõus temast loobuma ka. mida teha ???
 
kass 30. märts 2019, kl 12.49
Kas teiste korterite kassid on siis tubased? Proovige, pange talle liivakast tuppa ja äkki on ta päris rahul. Kui teiste kassid õues käivad siis pole teil ka probleemi!
 
mariliis 03. aprill 2019, kl 12.30
teistes korterites meie majas on ainult koerad, kes jalutavad koos omanikuga. kõrvalmajades on kassid ja need käivad endiselt omapead. nagu ma olen märganud. loomulikult on mu kassil liivakast toas. aga ta ei käigi õues mitte häda tegemas vaid uudistamas ja mingeid oma asju ajamas. vahest istub tundide kaupa avatud aknal ja lihtsalt nuusutab õue lõhnasid. aga ma ei saa teda sinna jätta, sest iial ei tea, millal ta lipsti ja ongi läinud "hulkuma" ilma omanikuta nagu meie majas seda nimetatakse nüüd
 
elle52 08. aprill 2019, kl 16.09
Vana kassi ümber ei õpeta. Keeruline saab olema, mina käin oma kassiga rihma otsas väljas, kuna elame linnas ja kass võib jääda auto alla või ära kaduda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!