Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Millist konservi ja kust osta oma loomale?
 
Abi konserviga 02. jaanuar 2020, kl 13.55
Olen veidi hädas. Sain just kassipoja endale ja ei tea kas on mõttet hakata oma raha kallitele toitudele alla panema.
Milliseid konserve teie soovitate oma kassile? Kas kallimaid tema tervise pärast või põhiline oleks et kass sööks lihtsalt midagi muud peale krõbina? Ja kus oleks kõige mõistlikum osta?
 
soovitan applawsi 02. jaanuar 2020, kl 17.04
Olin alguses samamoodi hädas. Proovisin oma kassile igasuguseid erinevaid, küll odavaid ja kallemaid. Kõige rohkem talle meeldivad Applawsi einekausikesed, ilmselt sellepärast et sisaldavad väga palju liha-kala. Tellin neid talle www.kassidkoerad.ee veebipoest, sest sealt ostes on kokkuvõttes kõige odavam. Applaws on lemmiklooma poodides päris kallis. Kassidkoerad netipoest on konserv ühekaupa 20 senti odavama võrreldes nt petcity e-poega!!! Lisaks annavad nad päristihti sooduskoode ka. Preagu kehtib nt: 5alla ;)
 
Kass 02. jaanuar 2020, kl 17.53
Ma olen paljusid kasse kasvatanud ja ma ei tea, kas olen lihtsalt sattunud heade peale või oskan neid lihtsalt niimoodi kasvatada, aga nad ei ole ühtegi toitu eelistanud. Noh, konserv meeldib neile muidugi rohkem kui krõbinad, aga ei ole vahet olnud kas on kana või kala, felixi või purrfecti

Samas, ühel mu tuttaval on selline kass, kes ei söö üldse krõbinaid. Omanik vahepeal ei anna talle mitu päeva liha, aga kassi krõbinakauss püsib ikka täis.

Niiet minu kogemusest pole väga vahet, kas toit maksab 2 eurot või 5
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!