Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kuidas kaitsta mööblit kassi kraapimise eest
 
Miisu 24. veebruar 2020, kl 09.19
Tere. Oleks huvitatud vahendi nimest, millega saab mööblit pihustades hoides sellega mööblit kassi kraapimise eest. Kas see toimib ka kassi sirtsutamise vastu.? Kass sirtsutab kuu pooleteise või kahe kuu pärast mööblile.
 
a 25. veebruar 2020, kl 20.27
kas kass on steriliseeritud? kui ei, siis miks? täiskasvanud steriliseerimata kass piinleb tubastes tingmustes, kui tal pole partnerit. kui sa pole tõukasvanduse omanik, siis steriliseeri kass ära, seda baastõde teab iga nomraalne inimene.
kraapimise vastu aitab see, kui muretsed kassile kraamipimislauad ja postid või keerad suurema kaltsuvaiba rulli ja paned selle kohta, kus see seisab kindlalt paigal ja kass saab selle kallal rappida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!