Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kas sinirebase loomadevarjupaigas väärkoheldakse kasse?
 
Lulu 23. veebruar 2021, kl 15.20
Mul suur mure,kuna minu kass sattus sinna varjupaika,kuna läks jooksu ja kui me talle sinna järgi läksime,siis meie kassi iseloom oli täielikult muutunud.Kui ennem meie kass oli poolmetsik,ei meeldinud kui teda sülle võeti,ei meeldinud pikkalt,kui temale pai tehti,kohe näitas koha kätte jne jne...nüüd peale seda varjupaika on meil sülekass tagasi tulnud,nii kui natuke kõvemat häält kogematta teen,siis on nii alandlik,kohe vastu põrandat ja kõrvad vastu pead ,ei meeldi pimedus ja ei meeldi üksi olla...meil pole kunagi sellist probleemi pimeduse ja üksi olemisega....Ühesõnaga ennem oli mul iseloomuga ja iseseisev kass jne ...kui kellegil on sama probleem olnud,siis andke tead ja kuidas olete nendest hirmudest üle saanud...Mul on kassist nii kahju ,et nutt tuleb peale,et kuidas saab üks varjupaik nii satistlik olla,see koht tuleks kinni panna,see pole mingi varjupaik vaid piinakamber....
 
Seks 27. aprill 2021, kl 17.28
Tean, oma kass oli ka kunagi seal, läks välja, tagasi ei tulnud, läksime lähimasse varjupaika(Sinirebase varjupaik). Meie üpris kuri siiami kass oli seal 4 päeva, pärast kartis kõike ja rohkem väljas ei käi.
 
Seks 27. aprill 2021, kl 17.33
Googelda Sinirebase loomade varjupaik, saad teada, et seal salakaubitsetakse koeri
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!