Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kõiki isaste kiisude omanikud, ühineme
 
siina 27. aprill 2023, kl 20.17
andke palun nõu. mida peaksin tegema. lühidalt on jutt selline, et alla aastane kassipoeg elab minuga juba pool aastat. aga kuskil poolteist kuud peale saabumist hakkas öösiti ärkama ja kräunuma. no arvasin et ju siis märtsikuu käes. tegelikult oli ka. tegime ära kastreerimise. läheb neljas kuu, ärkab keset ööd. enam magama ei jää ja ei lase ka minul magada. kräunub, rallib ringi, kangutab kõike, mis lahtiselt kuskil, maha ja katki, toataimed lammutab mulla seest välja, kardinad kisub tükkideks, ruloosid ega suletud uksi ei kannata kümmet minutit kah. päevasel ajal saan temaga kenasti hakkama, aga see öine ärkamine on lihtsalt jube. ma ei ole nõus temast loobuma, kuigi on olnud mul sõpru kes käsevad koheselt magama panna ta või siis varjupaika toimetada. aga ma olen temaga juba harjunud, et on minuga ja hingab seal. ja mängib. ja ootab mind alati, ükskõik millal tulen. õues me pole veel käinud. kuidas ta elas enne minu juurde tulekut kaks esimest elukuud, kahjuks täiesti teadmata. mida teha. riskida enda infarktiga magamatuse tõttu või loobuda kassist? või ikkagi annate lootust, et saame öise magamise korda. kuigi mul puudub absoluutselt arusaam, kuidas. olen jälginud, et miks ta ärkab. ei oska mina arvata. ärgates ta ei taha ei süüa, ei juua. vaid tähelepanu ja mängida. oleme temaga aeg-ajalt mänginud õhtul enne tuttuminekut küllaga, tal keel vesti peal ja lausa kukub ümber ja jääb kohe magama. ja tavaliselt ärkab paari tunni pärast ja kõik algab otsast peale. APPI. soovitage midagi asjalikku, millest oleks abi? veterinaariakliinikud läbi käidud, pole olemas sellist rohtu, mis kassi ööseks magama paneb. no mida teha?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!