Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Felixi kassitoit
 
Katariina Vee 25. veebruar 2024, kl 18.59
Tere! Meie kaks eraldi elavat kassi on viimasel ajal hakanud üsna tihti oksendama. Eriti vanem kass, kelle väljaheites märkasin ka korra verd. Täna hüppas pähe mõte, et mõlemad loomad on paar viimast nädalat saanud Felixi As Good As It Looks kassitoitu. Varem pole me neile seda andnud. Leidsin netist 2022. aasta artikli, kus Briti kassiomanikud kutsuvad Purinat üles eemaldama riiulitelt nimetatud kaubamärki, väites, et uus retsept on põhjustanud nende lemmikloomade halva enesetunde.
"Facebooki grupil «Cats Recently Affected By Felix Food» on rohkem kui 28 000 liiget kogu Ühendkuningriigist, kes väidavad, et nende kassid hakkasid oksendama, kogema neeruprobleeme ja muutusid loiuks pärast selle populaarse kassitoidu tarbimist." Grupp on aktiivne tänaseni ja näib, et probleemid selle toiduga pole kuhugi kadunud. Samas ei leia ma kusagilt, et meil Eestis sellest rohkem juttu oleks olnud. Seega uuringi siit, kas kellelgi Felixiga sarnaseid kogemusi?

https://lemmik.postimees.ee/7470298/tosised-terviserikked-briti-loomaomanikud-paluvad-meilgi-muugil-oleva-kassitoidu-tootmise-lopetamist
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!