Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kassid rebasele toiduks?
user_a0bb4e 07. aprill 2024, kl 20.17
elan äärelinnas. meil siin metsa ja loodust ümberringi küll ja veel. minu kass käib kogu aeg õues ja niikui sinna saab (pean minema trepist alla ja ta välisuksest õue laskma iga kord), siis paneb kohe metsa poole putku. seal ta veedab kolm neli tundi. siis tuleb koju tagasi. ebanormaalsest kogusest puukidest ma ei räägigi, kuigi tal kõik abinõud tarvitusele võetud, et neid hullusid külge ei hakkaks, ikka tassib neid koju nagu tasuta transpordiga. aga mure hoopis selles, et pea iga päev kuulen ümbruskaudsete inimeste jutte, et elu aeg on rebased siinkandis elanud ja neid suht tihti siin meie majadevahel ka nähtud. ja täna rabas mind ühissõidukis üks tädi kes sõbrannale teatas, et meie majade vahel on jälle rebane liikvel, ju ta püüab kasse toiduks. saad sa siis aru, nagu oleks see kassi-hiire jutt . mul nüüd silmad ärevusest pilukil kogu aeg ja süda mures. kas tõesti satub minu kass ka rebase toidulauale. ma ütleks mul on suht kiire kass, varsti kahe aastane, hästi erk ja selles mõttes arglik et kui tema ei taha, siis ta kätte ei anna ennast ühelegi inimesele, kahjuks loomadega on nii, et kõikidele , olgu suur või väike, ronib nina alla tutvuma. kassil on külge riputatud ultraheli vidinas, mis peaks ta puukidele nähtamatuks tegema, aga kas see heli rebast heidutab või eemale hoiab, raske öelda. usku sellesse küll pole, nähes kui paljud puugid on loomakese siiski üles leidnud. kas tõesti rebane ründab jalutavat kassi lihtsalt niisama ja pistabki nahka? ma saan aru veel, et magavat looma aga tundub et minu oma õues ei maga, tuleb koju ja põõnab siis seal. avaldage arvamust palun
 
Kasss 21. aprill 2024, kl 20.34
Mis siin arvamust avaldada, on niigi teada, et rebased püüavad ette juhtunud kassid võimalusel kinni ja söövad ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!