Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Terjerid!! :)
 
Delya 18. september 2002, kl 11.37
On ju väga armsad kutsad!Nad on nii eluröömsad ja sulle nagu lapse eest!!!
 
Tova 18. september 2002, kl 11.47
justnimelt, Delja, nagu lapse eest. See tähendab, et terjeriga peab tegelema nagu lapsega - väga palju. nagu väikelapsegi puhul ei maksa terjeri puhul unistadagi, et kui sul pea valutab, siis ta mängida ei taha. Kui ta siis ei leia endale tegevust, hakkab laps jonnima või kiuslema, terjer samuti. See pole sul dogi või sakslane, kes on nõus tundide kaupa peremehe voodi ees lebama, et oodata tema ärkamist. tema närvitüüp nõuab tegelemist nagu lapsega. Terjerile tuleb ülesandeid anda - otsida, tuua, viia. Kui tal pole midagi teha, siis ta ei pikuta nagu sakslane või muu lambakoer - ta laamendab. Nagu jahikoerad kõik.
 
Tigr 18. september 2002, kl 11.52
kurat, te ei tea, millest te räägite.
terjer on kohutav loom, mul kodus on üks selline, igavene ulakas ja kangekaelne jurakas.
salakaval on ta ka ja kui pererahval ei ole tugevaid närve, siis soovitan terjeri võtmise peale mitte mõelda.

aga ma armastan oma koera kohutavalt, lihtsalt mõnikord on küll selline tunne, et annaks ära.....ja KOHE!!!

:)
 
Ingi 18. september 2002, kl 13.14
mul on ka terjer...nii nunnu...minu hundu:)nunnu vuntsiga ja ta on nii väle..yhe raksuga on ta mitmes kohas korraga...tahab mängida.Agatha Christie pidevalt pajatab ta terjeritest positiivselt ja ylivördes..tegi nii ja tegi naa:)Kui tulen koju ja enesetunne on halb...näen oma musurulli..tuju kohe hea.See on kyll tösi et nad ei taha yksi kodus olla,aga samas on nad intelligentsed ega laamenda:)Aga nad on yhed suured ära jooksjad.."elumehed" noh...:)...ajan oma koera taga..pisar silmis vahel,aga koju tuleb! :)Elagu koerad!!!
 
Dauphine 18. september 2002, kl 13.51
jess, terjerid on ka minu lemmikud!!!! nii armsad, nii armsad, kandilise ninaga!!!!
 
tips 18. september 2002, kl 14.16
no oleneb terjerist. minu lemmik airdale oli kyll maailma k6ige s6bralikum, leplikum ja rahulikum koer. t6esti raske uskuda et naabri n2rvihaige `soti terjer talle kuidagi sugulane peaks olema.
 
Marie 18. september 2002, kl 15.03
Minul on ka šoti terjer ja tema küll närvihaige ei ole. Väga sõbralik ja rahumeelne loomake.
 
Juhan 18. september 2002, kl 17.33
mulle üldjuhul terjerid ei meeldi(va nt Dandie Dinmont Terrier, West Highland White Terrier), sest tavaliselt nad on suht keerulise iseloomuga, üliaktiivsed ja lisaks tahavad saada nad tihtipeale pügamist-trimmingut-vms

sellest mõttes on "rühm 2" ja "rühm 9" tõud 4 korda paremad.

juhan,
http://koerad.kolhoos.ee
 
anu 19. september 2002, kl 13.50
terjerit pead aktiveerima. Nad on tublid ja targad, kui õpetad, et väljas mürame ja otsime ja leiame, siis toas on rahulikumad ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!