Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
hambapesu
 
niisama 18. september 2002, kl 12.28
kas pesete oma koeral/kassil hambaid? loomaarstid soovitavad soojalt, kuid minu kassid ei lase küll kedagi oma kihvade kallale. samas kujutan ette, et 10a pesemata hammastega elada on pisut ebamugav küll... :(
 
juhuu 18. september 2002, kl 12.35
ma ei tea küll, kas kassi puhul aitab(arvatavasi mitte), aga minu kunagine töökaaslane andsi oma koertele aegajalt kuivatatud leivakuubikuid, mida need krõbistasid. ja hambad olid valgemad kui tema juures peatuvate soomlaste näitusekoertel, kelle hambaid pesti.
 
Ingi 18. september 2002, kl 13.06
loomulikult ei pese--see ju absurd...looma piinamine.Toit sisaldab juba ise aineid mis puhastavad kutsa hambaid.Näiteks kondid!
 
tt 18. september 2002, kl 13.09
pesen kord nädalas vähemalt (koeral).
 
nastja 18. september 2002, kl 14.57
Kasside hambaid pidi hästi puhastama tooreste kanatiibade närimine.Oma kassi peal pole proovinud ja puhastada ta ei lase, kuigi vet.arst lausa näitas kliinikus ette kuidas seda teha.Kliinikus laseb kass üldse puiklemata igasugu protseduure teha, kodus ei tohi igakord kammidagi...
 
Ave 19. september 2002, kl 11.30
Pesen ja see pole koerale mingi piin, pisikesest saadik harjutatud. Aga kui kasutad kvaliteetset kuivtoitu, siis see on puhastab ise hambaid.
 
anu 19. september 2002, kl 13.43
koertel on jah vaja hambaid puhastada. Aga ka kondid aitavad kaasa. Pole see piin midagi, kui väiksest peale harjutad ja elamuse meeldivaks teed - pärast küürimist tulieb ju ikka tublisti kiita ja nänni anda. (mitte magusat muidugi)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!