Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
ameerika kokkerspanjel
 
rosin 18. september 2002, kl 13.04
Tahaksin infot ameerika kokkerspanjeli kohta.
Kui palju maksavad kutsikad? Kui palju maksab koera ülalpidamine?
 
Juhan 18. september 2002, kl 17.35
pöördu spanielite tõuühingusse http://www.hot.ee/spaniel/, seal on ka kutsikate "pakkumised"

juhan,
http://koerad.kolhoos.ee
 
Ave 19. september 2002, kl 11.29
Mul on 1.5 aastate am. kokkerspanjeli-poiss. Hoolt on temaga küll, sest karva on tal palju. Seda on sul varsti terve kodu täis (vaipadesse, riietele) ja lisaks tassib ta oma karvadega palju prahti sisse. Muidugi on võimalus karvad lühikeseks lõigata, aga siis pole kutsa pooltki nii ilus ja tegelikult karvkate tema uhkus ongi.
Palju talle raha kulub... mina maksin oma kutsa eest 4000.- ja see on tavaline hind, arvestades tema häid vanemaid. Tagantjärele ma ei kahetse, et nii palju maksin. Ilus kutsa on, tõesti.
Kuus kulub temale umbes 600 krooni, sellest 200.- kuivtoit (+ lisaks kodujuust, vorst jms aga sellele kuigi palju ei kulu), u. 100.- úampoonid-palsamid, paari kuu tagant puugirohi 70.- jne. ja kord kuus pügamine 200.- Selle raha eest on mul koer hästi korra, puhas, hästi toidetud ja kutsa on rõõmus.

Küsi julgesti kui veel miski huvitab.
Ja veel - olen väga õnnelik, et endale koera võtsin. Tõeline sõber ja olen temasse väga kiindunud. Ei kujutaks enam elu ilma temata ettegi.
 
Anna 19. september 2002, kl 19.05
Mina sain just väikese beezhi kutsa - maksis 3500. Kuldses Börsis oli kuulutus, paberid jne. Soovitan soojalt, ta on niiiiiiiiii armas ja tore. Ja need inimesed, kes kaebavad, et kokkerid on tujukad - tuleb ise olla hea ja sõbralik, aga kindel, ei nad lähe käest ära midagi. PS Mul teine Ameerika kokkerspanjel, ei räägi hetkeemotsioonist ajenduvalt:)
 
creechen 22. september 2002, kl 23.47
mina ostsin oma spanjeli umbes 1500, pole küll pabereid, aga siiski minust parem koertetundja kiitis, et väga heade tõuomadustega. olen ka kuulnud kokkerite tujukusest ja solvumistest, aga minu koer on küll väga rõõmsameelne, truu ja üldse mitte kiuslik. väga hea sõber.
 
Ave 23. september 2002, kl 11.32
Sama minu koeraga - väga sõbralik, hea loomuga koer. Ma arvan et kui koera ikka viitsida korralikult tegeleda ja ta tunneb, et temast hoolitakse, siis ei lähe iial jonnakaks.
Iseloomu võib rikkuda ka omanike vahetus, see muudab koera ebakindlaks ja ta ei tea enam, keda usaldada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!