Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Anna
 
kutsikas sööb oma väljaheidet 20. september 2002, kl 07.23
Selline mure on - 2. kuune kokkerspanjeli kutsikas, muidu igati tragi ja tubli, sööb vahel oma väljaheidet. Toitumine igati mitmekülgne, aga vahel, kui õigel ajal jaole ei jõua... Nagu täna hommikulgi, sõi pärast hommikusööki vasttehtud ..... . Kas see näitab mingit vitamiini vms puudust ning kuidas sellest võõrutada?
 
calime 20. september 2002, kl 10.30
kutsikad teevad ikka nii. kasvab välja sellest varsti. lihtsalt yrita öigel ajal ära koristada, mitte mingil juhul ära selle eest karista. treeni väljaskäimist. edu!
 
surfaja 20. september 2002, kl 11.50
Tere ! Loe www.zone.ee/verekoer, seal on palju informatsiooni probleemkäitumistest ja lahendused! Seal on kuskil sellest probleemist ka kirjutatud :)
 
verekoer 20. september 2002, kl 17.23
Jep, seal on mul sellest kirjutatud, aga lisada võin veel seda, et võid proovida oma kutsikale sööta 1 spl purustatud ananassi, mõnedel on see aidanud. Sealt saab ta vajaminevaid/puuduolevaid aineid, juhul muidugi kui käitumine on põhjustatud sellest. Aga Sa võiksid natuke pikemalt sellest käitumisest kirjutada, kui tahad, leiad mu meili koduleheküljelt või võid kasutada ka foorumit.
 
Anna 20. september 2002, kl 19.19
Aitäh vastajatele!
Verekoer: Ega seal mingit seaduspärasust ei ole, vahel tundub, et tegemist on uudishimuga, vahel lihtsalt igavusega (keset ööd on ju nii vahva vaikselt nahistada, kui perenaine magab). Ei ole sugugi reegel, et iga kord näitab isu üles - pisikesed kutsikad kakivad ju mitu korda päevas. Vahel nii, vahel naa. Aga proovin seda ananassi-varianti, kui asi ei muutu. Aitäh!
 
verekoer 20. september 2002, kl 21.27
Sellisel käitumisel võib olla mitu põhjust, kõige esimesena tuleb inimestel alati pähe, et tegu on mingi ainepuudusega, aga usun, et kui Sa toidad teda hea ja kvaliteetse toiduga, langeb see variant ära. Jäävad muud variandid nagu näiteks: tähelepanu soovimine (Sa ju reageerid ta käitumisele), uudishimu (peaks paarist korrast siiski piisama, et see rahuldada;), vähene tegelemine koeraga (otsib endale ise meelepärast tegevust) jpm. Kõige mõtekam on ta sellise tegevuse juurest ära juhtida ja pakkuda talle midagi toredamat ja lõbusamat.
P.S Ega Sa teda ometi kunagi tuppategemise eest karistanud ole?! Sellisel juhul võib ta tahta peita oma "pahandust".
 
Anna 21. september 2002, kl 10.01
Ei muidugi ei ole karistanud:) Ma saan ju täiesti aru, et ega see pole mingi karistamist-väärt asi! Ta on ju väike ja uudishimulik.

Ta on mul teine koer ka. Esimene nii küll ei teinud, aga seda ma mäletan ikka, et kutsikad on ju nagu väiksed lapsed.. Selles vanuses ta on ju veel selline natuke totu:)

Tähelepanu võib olla küsimuseks küll - reeglina on see juhtunud öösel.

Üldiselt on ta selline tubli, tragi ja mänguhimuline ning õnneks on mul olnud aega temaga piisavalt tegeleda. Seega jään ootama lihtsalt seda, et see läheks üle. Toidu mitmekesisus vaevalt et probleemiks on.
 
tripstrapstrull 21. september 2002, kl 13.11
Tere!
Minu kutsikas huvitus ka oma värskelt tehtud hunnikust päris aktiivselt.Hakkasime väljaskäies palli kaasa vôtma ja nii juhtisin ta tähelepanu kohe mujale.
Kindlasti on Su kutsu tubli ning Sul ei tasu muretseda,see huvi jahtub kiiremini kui arvatagi oskad....
Edu teile môlemale!
 
verekoer 21. september 2002, kl 14.03
Üks väike faktike veel - mõned kasvatajad arvavad, et sellisel koeral võib olla keskmiselt kõrgem IQ ja õppimisvõime ;) ja et ta võib olla õppinud sellise käitumise oma emalt (ema koristab oma kutsikate väljaheiteid)! Heh! Jõudu kasvatamisel!
 
Anna 22. september 2002, kl 14.25
Suured tänud kõigile vastajatele. Lähengi kohe vaatan, kus mu geniaalne koeratitt on ja katsun talle natuke relatiivsusteaooriat õpetada:))

Asjast rääkides, paar päeva on nüüd möödunud ilma "isuta". Ilmselt tegemist mööduva faasiga. Loodan st.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!