Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
tahan siiamikassi
 
egoist 20. september 2002, kl 11.47
kas kellelgi ei ole ära anda siiamikassi poega (ilma paberiteta)?? või poolsiiamlast?
 
sidney 20. september 2002, kl 12.10
Miks siiami kassipoega?
Mitmel tuttaval on olnud ja nad on reeglina väga kurja iseloomuga. Küünistavad, ei lase lapsi ligi, teevad oma häda kus juhtub... ühesõnaga parajad marakratid. Eriti isased.
 
egoist 20. september 2002, kl 12.17
mul oli kunagi endal kahh isane. a mulle lihtsalt meeldib. ei ole siuke tavaline syleloom, vaid elavaloomuline... siuke minu enda moodi ;)
 
Zen 20. september 2002, kl 13.09
sidney:
minul elab kodus emane siiam ja minu arvates on see just kõige parema iseloomuga kass... Üldse pole kuri, iseloomu poolest meenutab koera, väga hoiab oma peremeest ja alati koju tulles pole kiisu rõõmul piire. Hästi suhtleja kass, "räägib" palju ja hästi ilmekalt. Ja veel nii ilus välimus! Noh muidugi ta mürab küll aga milline kass seda ei teeks? Mina küll kahe käega siiamite poolt!!!
 
Üks siiami omanik 20. september 2002, kl 14.41
Mul on ka juba 15 aastat emane siiam ja paremat ja hellemat kassi ei oskagi ette kujutada, lisaks ääretult intelligentne.
Soovitan soojalt seda tõugu võtta!
 
nicky 20. september 2002, kl 15.19
ise sain siiamikese omanikuks 2 kuud tagasi. Leidsin soovist kulutuse ning kissi eest küsiti mingi sajaka.
 
ka siiamiga 20. september 2002, kl 22.54
Mul isane siiam,6.a ja no nii memmekat kassi pole ma kunagi varem näinud kui tema
 
? 21. september 2002, kl 13.08
EI ole kurjad! vastupidi.
 
britta 23. september 2002, kl 09.56
Olin kunagi 7 aastat isase siiami omanik. fantastiline loom. Tosi, iseloomult pigem koer kui kass. suur suhtleja ja ISEloomuga tyyp. Soojalt soovitan. Toeline sober.
 
liisalotta 23. september 2002, kl 10.04
Senikaua kui me ise siiami saime, arvasin ise ka, et siiamid on kurjad. Tegelikult on ta kõige mõistlikum kass siiamaani. Ainult jutukas on ta jah. Ta on hästi intelligentne ja hoiab pererahvast nagu koer. Suureks õnnestus ta kasvatada ka niimoodi, et tapeet on seinas ja kardinad terved.
 
Cat 23. september 2002, kl 12.25
Minu kõige esimene loom lapsepõlves oli isane siiam. Ja nüüd võtsin endale uue (ei saa siiamaani aru, KUIDAS ma kõik need aastad ilma siiamita hakkama olen saanud). Kõikidele, kes räägivad kurjadest murdjasiiamitest tahaks anda kolakat!
Minu esimene siiam istus mu 6-kuuse venna voodis öövalveid, kui vend haigeks jäi. Paremat lapsehoidjat ei teadnud tahtagi!
Ja seltskondlikumat olevust kui minu praegune siiam ei tea tahtagi. Tõsi, seltskonda valib - kes ei meeldi, sellel puutuda ei lase. Ja 2,5-kuuselt hakkas hiiri püüdma. Puhtusega pole mingeid probleeme - peale selle, et liiv peab puhas olema ja kast delikaatselt silma alt ära.
Kui sa tahad iseloomuga looma, siis võta kindlasti siiam. Öeldakse, et taks ei ole koer, nii ei ole ka siiam päris kass. Pigem midagi koera ja ahvi vahepealset.
Mina sain enda oma turult, maksis 200.-.
Ah, jah - mina soovitaksin isast, aga puhtalt isiklikele kogemuste pärast. (Mu vanaemal oli 2 emast siiamit. Neil oli permanente jooksuaeg...)
 
kkk 28. september 2002, kl 13.35
Meil kaks korda olnud siiam. Sellised erakud nagu olid. Eriti sülest ei hoolinud.

Aga Börsist võiksid näiteks vaadata, seal on alati palju kuulutusi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!