Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Operatsioon
 
Jeti 20. september 2002, kl 13.30
Palju maksab emase kassi jooksuaja-lõpetamise operatsioon (Tallinnas) ja kaua kass seda põeb pärast?
 
mirr 20. september 2002, kl 15.12
ai, see on nii paha kassile, meie oma karjus pärast valude käes mitu tundi, kui narkoosi alt välja tuli, siis jooksis peaga vastu seinu, hoidsin teda siis kaisus, nutt tuli peale. enam küll ei teeks nii.
 
murel 20. september 2002, kl 15.24
mina lasin teha oma suurele koerale ja polnud miskit hullu. Loom sai piinast lahti pidevalt jooksuajal midagi oodata ja isased ei aja enam taga.Esimesed kolm päeva oli vähe unine ja valuvaigistid anti kaasa. Võib- olla käis eelkõneleja halvas kliinikus. Mina käisin õismäel Billy kliinikus ja kassile maksab kuskil 1000 eek-u.
 
kristiina 20. september 2002, kl 15.41
Kui kalliks läks Billy kliinikus steriliseerimine? ja kui suur on suur koer? Minul 0n 1 a. sakslane.
 
Felidae 20. september 2002, kl 16.55
Oma emase kiisu opisimeka ära, ootasime ära sobiva vanuse...vist mingi aasta umbes ja siis viisime opile, saime suht normaalse hinnaga 350 koos rohud ja kuna viisme Haapsalust tallinna siis pandi sisse sulavad niidid, st ei pidanud käima niite välja võtmas. Ei ütleks et se nüüd nii traumeeriv oli, esimene päev oli jah uimane, ja alguses oli see käimine tal heela võitu. aga paari päva pärast möllas nii et pold asigi ja haav püsis korras..mingi kahe näddalag oli asi vist enamvähem unustaud, aint kõhualused karvad pidid kasvama veel kuu jagu...
Samas vaatan tuttavate emast opereerimata kassi, nuu täitsa hull kohe, ausalt enda ja kassi huvides...op on parim võimalus,
 
Zen 20. september 2002, kl 17.17
Felidae: (või keegi teine kes teab)
Mul on kohe mitu küsimust sulle kui kogenule:)
Millal on sobiv vanus kassi opi jaoks? Ja kas on parem kui kiisul ennem oleks üks pesakond poegu juba sünnitatud või ei ole oluline? Kas kiisu pärast kaalus juurde võtma ei hakka?

Tänud
 
murel 20. september 2002, kl 18.08
minu koer kaukaaslane, kaal kuskil 65 kg. Tema steriliseerimine koos kojukutsega (ei soovinud looma traumeerida ja tegime talle narkoosi juba koduõue peal)+ vaktsiinid lasime ka kohe ära teha maksis mingi 3500 EEK-i. OP kestis kuskil 2 tundi , leppisime kokku ,et kui läbi helistatakse moblale. Soovisin koera kätte saada magavana kuna autot ta vihkab ja oleks kindlasti seal märatsema hakanud - nii siis tõstetigi mul elav laip autosse ja mu pontu ärkas koduõulel kus oli uinunudki... ja ei saanud midagi aru, mingeid valusid küll ei tundunud tal olema oli lihtsalt uimane ja juba järgmine päev sõi norm ja kõik OK. Tänud Billy kliinikule kus oli väga tore personal ja vastutulelik arst.
 
Marella 21. september 2002, kl 12.02
Kasside puhul ei ole oluline, et ta ühe pesakonna poegi oleks ilmale toonud. Sobiv vanus on siis, kui kass on täiskasvanud ja tal on vähemalt üks kord jooksuaeg ära olnud. Ja peale operatsiooni võib kass tõesti paksemaks minna, kuid see peaks olema mööduv nähtus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!