Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kilbu terraarium
 
m. 21. september 2002, kl 21.31
ostsin oma kilpkonnale täna terraariumi.Kas keegi oskab öelda,kas liiva,mis sinna sisse panen peab läbi ka pesema(spets liiv loomapoest,aga kuidagi liiga tolmune tundub)ja veel,et kas sinna terraariumi peab talle vett ka panema?Ta küll ei joo,aga äkki tahab vee sees peesitada!?
 
triiton 23. september 2002, kl 10.01
Oma elukatele olen ma toonud liiva mere äärest (valinud sellise natuke jämedama struktuuriga) ja selle igaks juhuks läbi keetnud.
Väga peenike liiv kipub kilpkonnale silma minema, kui ta liiva alla ronima hakkab. Liiva olen pannud terrariumi põhja nii 10cm kihi ja terraariumi nurka ca 20 cm läbimõõduga lameda kivi. Kui kilpkonn magama läheb, eelistab ta maase kaevuda just sellise kivi serva juures ja vahel tahab ta natuke ronida ka. Vett ma üritasin alguses panna, aga ta ajas selle paari tunniga sodi täis, nii et paari nädala pärast ma loobusin, nüüd võtan ta vannitamiseks lihtsalt välja. Muide, kas terraariumil valgustus ka on? Üldiselt peaks kilpkonnal olema nii hõõglamp kui ka päevavalgustoru (eelistatavalt ReptiGlo, neid on vist ainult 60 ja 120 cm pikkusi, aga asja ajab ära ka SunGlo toru, seal on rohkem pikkusi valida)
 
m. 23. september 2002, kl 22.09
Ja,terraariumil on valgustus olemas.Tänan sind triiton nõuannete eest,lähen oma kilbule ka mereäärest liiva tooma.Kilbu mul suur elukas-6,5cm kõrge ja 17cm pikk ning loomaarsti sõnul 50-60aastane,talle läheb liiva palju vaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!