Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
uus koer?
 
creechen 22. september 2002, kl 23.53
olen praegu 3 aastase kokkeri õnnelik omanik. väikseke on mul memmekas, armastab voodis magada jne. olen mõlnud, et võtta ka teine koer- majavalvuriks. see pole küll kindel plaan, vaid kaalun seda ideed. selle pärast teie poole pöördungi- kas ameerika kokkerspanjel harjuks ära uue koeraga ja mis koer oleks kõige sobilikum üldse võtta, kes väiksemale liiga ei teeks?minu kokker on küll teiste koertega seltsiv, mängib nii mis hirmus, aga võibolla, et lood on teised, kui keegi ta enda koju tuuakse ja ta siia jääbki... ande nõu, millist koera ja kas üldse võtta!
 
Juhan 23. september 2002, kl 01.52
bernhardiin
 
k 23. september 2002, kl 09.53
Minul on kaks koera. Jätsime ühe poja endale, kui meie saksa lambakoeral kutsikad sündisid. Hoiame mõlemaid koeri võrdselt ja nad on meie perele väga kallid kuid vanem koer tunneb ennast ahistatuna. Kui viskad palli või hakkad nendega mängima, siis noorem jõuab alati ette ja on igal pool asjaline number üks. Siis mulle tundub vahel, et ta on kuidagi rõõmutu. Kui ma noorema kinni panen ja vanem saab aru, et keegi ei torma teda ära lükkama ja domineerima, siis on ta nii lõbus ja energiat täis nagu kutsikas. Nii et see on kahe otsaga asi, teisalt jälle on nendel koos ma arvan seltsim, kui meie tööl oleme.
 
verekoer 23. september 2002, kl 12.16
Tere!
Soovitaksin võtta teiseks koeraks sellist tõugu koer, kes on aretatud nö karjas töötamiseks, selline koer hoiab ja valvab nii perekonda kui ka kokkerit. Sellised koerad saavad ideaalselt läbi teiste koertega (ja ka lastega)ja ei tülitse.
3 aastat oleks just paras vanusevahe. Mõned kasvatajad soovitavad võtta teiseks koeraks vastassugupoole esindaja, pidavat paremini läbi saama, kuid siis peaks üks neist olema steriliseeritud/kastreeritud, et ootamatuid üllatusi ei tuleks.
Ei tasuks teiseks koeraks võtta tõugu, mille esindaja püüab domineerida. Jõudu valikute tegemisel!
P.S Mingisugust ülevaadet(pidevalt täiendan) tõugudest saad vaadata www.zone.ee/verekoer koeratõugude alt;)
 
Ehh 23. september 2002, kl 13.27
Tahaks ka kokkerit toakoeraks. Õues 2a. saksa lambakoer.
Kas lepib väiksega?
Palju kokkeri kutsikad maksavad(mitte paberitega)?
 
creechen 23. september 2002, kl 20.46
no minu kokker maksis umbes 1500, ostetud maakohast, ilma paberiteta, aga väga ilus.
olen mõelnud jah, nii bernhardiini kui saksa lambakoera peale, eks peab veel ringi vaatama, maad kuulama. kui suure raha eest bernhardiini kutsika saab, ilma paberiteta?
 
Dauph 24. september 2002, kl 02.19
Aga kas bernardiin ikka sobib majavalvuriks??? Nad on ju niii heaaad ja sõbralikud?
Kui sobib, tahan ka!!!!
 
creechen 24. september 2002, kl 19.31
vot seda ei tea... ehk on teadjaid, kes ütleks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!