Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
lontkõrv
 
Hipa 23. september 2002, kl 13.08
Miks muutuvad mõned lontkõrvad kurjaks ja kas see võib ka paaritamisel halbu tulemusi anda (näiteks sööb isase või järglased ära)? Kuidaks saaks muuta kurja jänest taas sõbralikuks? Kuri on ta selles mõttes, et ei lase kätte võtta, kätt puuri pannes ta ründab seda ...jne.
 
Regina 24. september 2002, kl 14.59
Sinu küsimustele ma kahjuks vastata ei oska, aga endal mul on hoopis vastupidi - lontkõrv ronib vägisi voodisse ja sülle. Üldse on ta üks üliseltskondlik tüüp, aga probleem on selles, et "tühjendab" ennast igalpool kus juhtub. 1 kuune ka teine alles, loodan, et mul õnnestub ta oma nurgakeses käima õpetada. Kui keegi oskab kasvatamise suhtes nõu anda, siis oleksin tänulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!