Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kui palju peaks kass sööma
 
kissamirri 02. oktoober 2002, kl 14.12
Minu emene kiisuke on 2.a,kaalub 4kg ja ta sööb päevas u.200g konserve,vahest ka natuke torest liha,aga ta tundub mulle nii kondine.Kui palju on normaalne kassikaal ja kuidas meelitada kassi,et ta hakkaks rohkem sööma(pasteet,maks,värske liha jne olen proovinud,aga ei aita midagi).
 
mannuke 02. oktoober 2002, kl 14.17
kas sa ussirohtu oled talle andnud?
üldiselt ma ei usu, et kass figuuri hoiab, ju tal siis pole ikka kõht tühi. konservipurgi peal on küll kirjas, et kass peaks päevas purgitäie ära sööma, aga minu omad küll ei söö nii palju.
P.S. maks ja värske (hakk)liha peaks küll maitsema igale kassile.
 
leevike 02. oktoober 2002, kl 14.31
Tundub, et päris paras kass.Kas tal karv on korralikult kinni ja tuju hea? Kui on, siis peakski nagu korras olema.Kui muretsed, tee arsti juurde visiit või helista ja konsulteeri.
 
kissamirri 02. oktoober 2002, kl 14.37
Ta on tubane kass,no karv on tal natuke lahti,tõmban iga hommik paar korda kammiga ta lahtised karvad ära ja siis on järgmise hommikuni kõik korras ja tuju on tal küll hea.
 
Jeti 02. oktoober 2002, kl 14.56
Minu kass ei vaata värske liha,maksa poolegi.Sööb ainult pakitoitu, c.a 3 pakki päevas.See peaks piiripealne kogus olema,minu loom kaldub juba kergele tüsedusele.
Mis minu kassile hästi peale läheb on jogurt,hapukoor,piim;proovi neid pakkuda.
 
Linnavurle 02. oktoober 2002, kl 14.56
Mina küll arvan, et pole vaja muretseda, noored kassid ongi sellised kleenukesed, küll ta sul sööma hakkab rohkem, kui ta isu tunneb. põhiline on see, et miisul peaks olema võimalus igakord kui ta vähegi isu tunneb natuke süüa, sest teatavasti kassid ei õgi oma kõhtu kohe täis vaid söövad natuke ja siis mingi aja pärast veel natuke, et mingid krõbinad või asjad peaksid kausis ikka olema --> uni on ka raske töö ja siis ärgates, vähemalt minu miisu küll, ringutab ja läheb ampsab krõbisid oma kausist.
Aga kui sul on kahtlusi, siis võib ju alati arsti juurde kontrolli minna.
 
Britt 02. oktoober 2002, kl 15.01
meie kass, kes elab maal, sööb küll koguaeg ja vahetpidamata, no õigemini ta sööks, sest lihtsalt koguaeg ei saa sööki ees hoida. Kaks pakki kiisueinet ja kaks kausitäit krõbinaid on tema puhul täitsa normaalne. Ja paks ta kindlasti ei ole, sest jookseb oma talje õues peenikeseks.
 
leevike 02. oktoober 2002, kl 15.28
Siis ära muretse.Aga see krõbina jutt ülalpool on küll õige - kassid tahavad iga natukese aja tagant midagi süüa.Kui ta on tubane, siis kindlasti vähem kui õuekass.Emased kassid on noortena üldse nn õblukesemad.Ja maitsed on neil tõesti seinast seina, mõni on juustuhull, joovad kohvi,söövad paprikat, värsket kurki jne Karv on kassidel natuke ikka praegusel aastaajal lahti.
 
killu 02. oktoober 2002, kl 16.21
Minu emane kiisu 6. aastane. Üle 4 kilo ei lähe isegi talvel eriti mitte. Kogu aeg on tal söögikausis söök, nii kui töölt koju lähen, sätib ennast tuppa ja ainult sööb ja magab. Kui palju sööb, ei oska öelda, kogu aeg panen juurde. Ööseks läheb õue ja igal hommikul näitab meile oma hiirt, mis on püüdnud. Suvel läheb rääbakaks, sest siis hakkab linde ka sööma ja ma olen selle üle väga õnnetu. Ei ütleks, et ta kole kõhna on. Just hiljuti kaalusin, 4 kilo jälle käes ise väga lõbus ja traksis olekuga. Emased kassid ei lähegi suureks.
Tal on ka mädane emakas ära lõigatud.
 
ka kassiga 02. oktoober 2002, kl 17.16
pane jah kauss krõbuskeid nurka seisma. sealt siis möödaminnes võetakse lõuatäis-paar. pidev näksimine pidavat neeruliiva tekkimist pärssima, niiet see pidev krõbistamine on kassile kasulik.
 
neiu 02. oktoober 2002, kl 22.08
minu miisu 1,5a. ja nii 2 - 2,5 kg... ilus sale tüüp:)
 
Ruu 03. oktoober 2002, kl 11.32
Njah, minu kass (isane) 7 kg ja kah sale. Ainult kasv on suur. Nii üllatav kui see ka pole, kassi selg on minu põlve kõrgusel. Siuke väiksemat sorti panter nagu :) üleni must kah veel.
 
kiisuk 03. oktoober 2002, kl 20.16
saledamat sorti kiisu ongi parem juu
kui väga paks oleks siis ei jaksaks end liigutada
ja teab mis hädad sest tuleks

Ruu,sul tundub olevat üks väga kena kiisu
ega sul pilti pole netis???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!