Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
paks kass
 
kassinuumaja 03. oktoober 2002, kl 11.21
Kas on võimalik teha kuidagi nii, et kastreeritud isane tubane kass oleks normaalkaalus, mitte paks. Mis on üldse sellise kassi normaalkaal. Praegu minu 4 aastane kass kaalub 6,5 kilo ja on ümarik selline. Õhtuti saab temaga mängitud ka nii pool tunnikest, et ta liiguks ja hommikuti mängib ise suurest rõõmust pärast söögi saamist. Mees sõimab, et miks on kass paksuks söödetud (seda, et ta kastreeritud on, pole talle öeldud, sest ta oli väga opi vastu) aga kuidas sa keelad loomale sööki. Sööb konservi, mida läheb poolteist purki päevas. Kuivtoitu saab harva, kui poest muud võtta pole. Mõnikord saab ka silku aga seda tahab ainult väga värskena.
 
Ruu 03. oktoober 2002, kl 11.30
Kassidele on dieettoite. Minu oma hakkas kah hirmsasti paisuma ja siis ostsin. Toidu nime ei mäleta, aga ostsin Tatari tänava loomakliinikust (krõbuskid). Nüüd mu isane kassi 7 kilo ja kusjuures täiesti sale kass, lihtsalt suuremat sorti elukas, enne oli 8,5 kg.
 
li 03. oktoober 2002, kl 11.33
kui mõtled seda tavalist poepurki, mitte väikest, siis poolteist purki on küll liiga palju! Mul samuti kastreeritud isane, enamus aega küll õues, sest elame väljspool linna, kuid sööb ühte purgitäit 3 päeva! Juurde saab nats krõbuskeid, hakkliha, tuunikala konservi vms. Liigub palju.
 
K 03. oktoober 2002, kl 12.09
meie kass sööb päevas nii 3-4 kitekat'i pakitoitu + krõbuskeid juurde. paks ei ole, aga see-eest suurt kasvu ja mõnusate paksude käppadega :) ta muidugi alles 2.aastane, et ehk kulutab oma energia väljas joostes ära..
 
kassimamma 03. oktoober 2002, kl 13.58
Royal'i SLIM või LIGHT krõbuskid on need "kaalujälgijate-kasside" omad. Minu trööbusk sööb neid hea meelega, lisaks iga päev veel 1-1,5 karbikest Shebat. Ja üht-teist suupärast lunib minu taldrikult. Aga ta on peale kastreerimist ka ehk pisut kosunud, nüüd 6 kilo. Selline mõnus suur vöödik. Üldiselt kassid vist piiravad ise oma söömisi veidi, kui enam endise agarusega joosta ja karata ei saa, minu oma küll pidas ise paar päeva "dieeti", kui enam endise osavusega kapilt-kapile lennelda ei saanud.
 
zzz 03. oktoober 2002, kl 14.57
Mul ka sama mure. Kui kassil oleksid näpud, siis ta näitaks ilmselt keskmist näppu nende dieettoitude peale. Kujutaga ette, et see dieettoit võib tal kolm päeva järjest ees vedeleda, ta enne sureb nälga/kraabib külmkapile augu sisse/ sööb mind ennast ära/teeb veel midagi hullu aga dieettoitu ei võta suu sissegi. Mul hakkab iga kord temast lihtsalt kahju. Eelmisel korral hakkas kassist 4-ndal päeval nii kahju, et ikkagi andsin talle paki kiisueinet. Kass on lausa nii paksuks läinud, et ei jaksa ennast pesta/lakkuda enam (ei ulata enam selja peale), mistõttu tekivad kergesti seljale karvapulstid, mis tuleb kas lahti kammida või ära lõigata. Liikumist on ka kassil parajalt, kuna elan oma majas ja ta saab väljas olla täpselt nii palju kui soovib.
 
pipar 03. oktoober 2002, kl 16.34
salaja kastreeritud kass..... kõlab põrgulikult....
 
kiisuk 03. oktoober 2002, kl 20.12
nojahh meil ikka täitsa kõuts
kaalub vist 10 kilo
olen ka alati mõelnud et ta ise reguleerib oma toitumist
aga tegelikult ajaks ta endale vist kogu aeg süüa sisse kui saaks
ja lõpuks sööks end lõhki-on see võimalik?
olen ostnud talle neid dieetkrõbuskeid ja ta sööb neid tegelikult väga hea meelega,lihtsalt tal läheb neist kõht lahti
ta on küll korterikass aga päevas ikka korra saab temaga väikese jalutuskäigu teha
ikka viiendalt alla ja pärast üles tagasi
mida üldse teha sellise kassiga, kes kogu aeg külmkapi ees istub?
 
kassinuumaja 05. oktoober 2002, kl 00.32
Tuleb välja, et minu 6,5 kilone kass on vist lausa peenike omataoliste seas. Ta sööb päevas seda 400g-st konservi 1,5 purki, mis vist on tavaline poepurk. Seda enamasti poes müüakse ju. On seda palju päevas kassile?
Juhtus jah nii, et mehele ei rääkinudki kassi kastreerimisest aga hädavajalik selle tegemine oli, sest kass vaevles oma igatsustes ja tegi ka pahandust. Kui kunagi oli juttu opist, siis jäi selline mulje, et tema meelest see asi kohe üldse ei lähe mitte. Nii ei hakanudki teist selle uudisega shokeerima. Mees eriti neid kassi-asju ei tea ega tegele ka tema hooldamisega. Alati oli aga väga kuri ja käskis kassi ära anda kui ebameeldivusi juhtus. Võibolla ta aimab midagi aga lihtsalt on vaikimisi omaks võtnud. Võibolla ei aima ka, mõtleb lihtsalt et olen tema soovitusi kuulda võtnud ja kassi suhtes väga hoolsaks muutunud. Armastab ja nunnutab nüüd väga seda äkitselt heaks saanud kassi :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!