Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Merisiga
 
Juss 07. oktoober 2002, kl 09.32
Meie merisea-poiss hakkab 6.aastaseks saama ja ta hambad on alt nii kulunud, et mokk on söömisega järsku lõhki läinud ja kohe väga hullusti. Ei osanud enne tähelepanna, kuigi saab temaga nunnutatud küll. Nüüd saab ainult leotatud saia ja peeneks riivitud kurki süüa. Aga see mokk on nii jube. Mida teha, on kellelgi samasugust kogemust?
 
zoocoll 07. oktoober 2002, kl 10.42
Ära kaota lootust. Näriliste hambad kasvavad, niisiis on ehk võimalik, et loomakese kikud taastuvad. Muidugi on kuus aastat närilise kohta juba auväärne iga.

Aga kas oled kindel, et elukas ei näri puurivarbasid vmt? Normaalse toitmise juures ei peaks hambad nii ära kuluma. Mine oma merinotsuga igaks juhuks loomakliinikusse - lihtsalt igaks juhuks näitama. Haavand võib vajada ka mingit ravi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!