Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kes tahab omale koera?
 
kutsikate omanik 08. oktoober 2002, kl 09.20
Tere!
Sooviks teada,kas on kedagi,kes omale lemmikut soovib?Meil sündisid 6.oktoobril koeral kutsikad.Nad on armsate vanemate armsad kutsikad.Tulevikus kasvavad suurteks koerteks,sest ema on neil njuffa ja isa on saksalambakoera ja rotweileri segu.Võtke ühendust ja tulge vaatama,sest loovutamine on alles paari kuu pärast ja neid on ainult kaks!1.on üleni must(emane)ja teine on sammuti must kuid pruunide sokkidega(isane).Näha saab ka mõlemaid vanemaid.
 
ylenna 08. oktoober 2002, kl 12.03
Kas Tallinnas?
 
juhan 12. oktoober 2002, kl 11.13
ei soovita kellegi osta koera, mis on millegi segu.

esiteks: ei tea milline tõug domineerib seda segu ning millised on koera iseloomuomadused - ehk võib juhtuda et koeral selline iseloom, mis ei allu dressuurile

teiseks: teiseks ei ole selge kui suureks see koer kasvab

kolmandaks: ostes tõukoera(ükkõik kas njuua, saksa labmakoera või rottweileri) ei teki tagantjärgi "kahetsust" ei ostetud tõukoera

samas ülalnimetatud kutsikad kindlasti sobivad kuskile tallu õue valvama
 
anu 18. oktoober 2002, kl 16.31
no kui neil njuufa ilseloom tuleb siis ei pane neid valvama küll mitte.
muidugi on parem tõukoer muretseda, aga ega need kutsikad siis selles süüdi ei ole, et nad segaverelised on. Nad on sama palju armastust ja hellust väärt, kui 10 000 kroonine kutsikas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!