Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Caramellile taksi asjus.
 
Cat 14. oktoober 2002, kl 11.47
Kuule, ega Su taks pole pärit ühe priske aktsendiga eesti keelt kõneleva blondi prillidega mamsli käest, kes pidada elama Narva-Jõesuu kandis? Lihtsalt huvi pärast tahaks teada, tädi antud telefoninumbrid ei vastanud ega kedagi, kadus teine nagu vits vette... On Sul must või pruun?
Minu elukas ostetud ka Tartus turuväravast, juunis. Pidi olema 'tshistakrovnõi taks, nu tolk'ko bez paberid...'.
 
Caramell 15. oktoober 2002, kl 09.01
Ei, minu taks ei ole pärit sinu poolt kirjeldatud mamsli käest, vaid hallipäise prillidega mehe käest, kes ise on jahikoerte kohtunik. Kahjuks ei tule momendil nimi meelde, eesnimi oli vist vähemasti Roman ja elab ise Tartus. Sai temaga alguses konsulteeritud ja helistatud ka. Samuti andis minu kutsu emme-issi dokumentidest koopiad kaasa. Ühesõnaga--igati meeldiv koeraomanik (-müüja).
Minu taks--nimi on Lotte (pandud Eestis vändatud multika järgi "Lotte reis lõunamaale". Soovitan ka suurematel inimestel seda vaadata :))--on must kõrbpiirdes. Nojah, ühesõnaga valdavalt must ning täpselt selline nagu endale alati ihaldanud olen.
Eeldan, et sul on pruun taks. On mul õigus ? Kui oma kutsut ostsin, siis kõrval müüs ka üks vene-eesti mammi takse, kes olid pruunid, kuid ei mäleta, kas ta just blond oli.
 
Cat 15. oktoober 2002, kl 11.56
Küllap see kõrvalistuja mamsel minu kutsiku müüja oli. Tal oligi mingi müts või lätu peas kogu aeg, paar blondi salku paistis alt... Ta parseldas neid pruune, jah, kohe erilise himuga. Aga mina ostsin toona viimase musta. Oli rahulikuma loomuga ja nägi rohkem taks välja.. :) Nimeks on Robi.
Äi, kes on ise takse kasvatanud jahikoerteks kunagi, vaatas hiljem mu peni ja kiitis, et sellest tuleb hea käre jahikoer - olla hagijaga segi. Valge hagijatäht on teisel rinna peal jah... Need pidada eriti vintsked vennad olema, kõlbavat isegi kuldijahiks - peab kuldi kinni, aga kuna on madal, siis ise viga ei saa. Nii ma siis nüüd vaatan oma kutsikut ja mõtlen murelikult kõikide aias uitavate rebaste ja kährikute peale...
Tegelikult ostsime kutsika vanaemale kingiks, aga hiljem kujunes nii, et mina sain ta endale. Vanaema ütles igatahes, et ükski mamsli poolt antud number ei vastanud jms. Kirjutasin Sulle sellepärast, et lootsin, et äkki on Sul sama pesakonna loom, saab võrrelda, vaadata.
 
Caramell 15. oktoober 2002, kl 15.55
Mis asi see hagijatäht endast kujutab ? Ei ole kursis selliste asjadega...
Kui vana siis sinu Robi on ?
Ning kui huvi on võib ju sellele vaatamata, et kutsid ühest pesakonnast pole, võrrelda, vaadata ja muidu nõu pidada. Tore oleks.
 
Cat 16. oktoober 2002, kl 10.57
Hagijatäheks kutsutakse sellist rombjat tähekest rinnakul, kui on must-kõrbpiirdes, siis asub nende pruunide laikude vahel, mis on esikäppade kohal rinnal.
Kuts on sündinud mai alguses, 5 ja pool kuud peaks olema. Sellepärast ma arvasingi, et Sul on sama pesakonna kutsik, et vanus nagu klappis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!