Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Steriliseeritud kass
 
Jeti 17. oktoober 2002, kl 13.11
Viisin lõpuks oma kassipreili operatsioonile, varem tõstatatud teemas soovitasid ka enamus siinsed kassipidajad seda. Hetk tagasi loomakliinikust helistati,et võin ta koju tuua.
Kas keegi jagaks soovitusi,kuidas temaga nüüd kodus toimetada? Ja mis materjalist kõige parem oleks talle "riided" selga õmmelda,et ta oma haavu ei näriks?

Hirmus kahju on tegelikult oma kassikesest:(
 
mannuke 17. oktoober 2002, kl 13.58
seda kõike küsi loomakliinikust, kui sa talle järele lähed.
 
leevike 17. oktoober 2002, kl 14.42
Omadest kogemustest (2 kassi): riieteks sobivad kõige paremini mingid vanad trikotaazkäised või püksisääred vms Ühesõnaga venivast materjalist toru, millel käppade jaoks augud sisse lõigatud. Ja ega kass seda selga ei taha...paras pusimine.Viimasel kassil oli korraks seljas ja kuidagi ta sellest välja libises, haava samas ka ei rebinud.Eks see oleneb loomast.Alguses on ta uimane (nagu purjus). Kliinikus nad räägivad sellest kõigest ja alati on võimalik tagasi helistada ja üle küsida.
 
Kass 17. oktoober 2002, kl 14.53
Meie oma isasele kiisule ei pidanud mingeid riideid selga panema. Oli oma 2 tundi täielik laip ja siis hakkas vaikselt liikuma. Kahju tast oli küll, kui selle meelemärkuseta kiisu kätte saime, pidime ta silmi pilgutama iga 15 min tagant, ta pissis end täis ja mõnel selgus hetkel üritas käia aga ei jaksanud kohe üldse. Aga järgmisel päeval oli kõik korras ja kiisu õnnelik :)
 
ka kassiga 17. oktoober 2002, kl 18.29
oleneb jah kassist. mõni on paari tunni pärast virge ja kraps, teine ei sööjoo järgmise päeva hommikuni midagi. mõni hakkab haava lakkuma ja närima nagu püstihull ja teine ei vaata haava poolegi.
minu kassile pandi selline kleepsvamm haavale. püsis ilusasti niitide väljavõtuni. plastikust krae on teine võimalus. käib alguses tagurpidi ja mööda seinu, kuid harjub mõne tunni möödudes ära. ikka parem kui pärast uuesti õmblema minna.
olge tublid. nädalake on raske, kuid pärast nii sinul kui kassil palju parem elu.
 
Jeti 18. oktoober 2002, kl 09.08
Tänan kogemuste jagamise eest.
Esimene öö on nüüd möödas,kass oli hommikul veel suhteliselt uimane.Mina olen umbes samasugune zombi:).
Üks küsimus veel:kuidas "riided" küll kassi selga pidama jääksid?Kontrollisin teda öösel ja ta oli oma "särgist" välja pugenud. Tegin siis pluusivarukast uue,aga mul on tunne,et ronib sellestki välja.
 
Kass 18. oktoober 2002, kl 11.34
Muide, meie isasel kiisul õmmeldi siukse niidiga, mis ise ära kadus mõne ajapärast, et niidi väljavõtmise pärast ei pidanud üldse muretsema.
 
Jeti 18. oktoober 2002, kl 11.38
Meil kästi ikka 10 päeva pärast kliinikusse tagasi niite välja võtma minna. Aga ma kardan,et kui kass niimoodi edasi oma "riietega" kakleb,nagu täna öösel,siis on see haav varsti tal lahti:(.
 
mannuke 18. oktoober 2002, kl 11.50
kas ta lakub või kisub haava? kui ei, siis pole kostüümi vajagi.
teisel juhul proovi põlvikusäärt talle selga tõmmata, see on hästi liibukas.
 
Jeti 18. oktoober 2002, kl 11.59
Ma ei ole veel kassi lausa n.ö teolt tabanud:keset ööd teda kontrollima minnes,avastasin,et oli oma kostüümi seljast ajanud ja riidekapi (!!!) otsa pagenud. Seega tegi ta ilmselgelt suuri hüppeid.Kostüüm mingil määral teda ilmselt kammitseb. Närinud ta haava otseselt veel vist pole,plaaster oli öösel paigas.
 
neti 18. oktoober 2002, kl 12.39
mu kass võttis ka kõik riided endalt seljast ära, kuni panime talle selle-selle kirjeldus: võrk, mida sain vanast sidemele tõmmata, et see ära ei tuleks, tead kyll, peenikestest kummides, nagu võrksukk, kuid ilma labata. tegime jalgade jaoks augud ja puha, sea ta minu mäletamist mööda ta kyll ära ei saanud :)
 
Jeti 18. oktoober 2002, kl 12.49
Tänud veelkord soovituste eest. Õnneks on ülemus loomaarmastaja ja lubas täna varem töölt ära:).Lähen nüüd oma kiisukest lohutama.
Eks selline pabistamine võib kõrvaltvaatajale tobe tunduda,aga tõsised loomasõbrad vast mõistavad mind:).
 
? 18. oktoober 2002, kl 14.51
pole siin mingit niisamapabistamist. tuttaval oli kass peale op'i päev läbi üksi kodus ja kui tuttav töölt tuli, siis avastas, et kassil soolikad väljas :(
 
? 18. oktoober 2002, kl 14.51
pole siin mingit niisamapabistamist. tuttaval oli kass peale op'i päev läbi üksi kodus ja kui tuttav töölt tuli, siis avastas, et kassil soolikad väljas :(
 
jajah 21. oktoober 2002, kl 10.45
Mõnele selgituseks, et kastreerimine ja steriliseerimine natuke erinevad asjad ;)
 
jajah-ile 21. oktoober 2002, kl 13.36
jalgratta leiutasid või?
 
jajah-ile 21. oktoober 2002, kl 13.39
või arvad, et emaseid kasse kastreeritakse? irrw
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!