Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kuldne labrador v. retriiver
 
Helen2 21. oktoober 2002, kl 16.53
Kallid foorumlased!

Äkki oskate mulle soovitada, kust ma leiaksin kuldse labradori või retriiveri kutsika? Tahaks lihtsalt kodukoeraks, nii et paberid pole tähtsad. Kas neid imearmsasid olevusi ilma paberiteta üldse müüakse ja kui, siis millise hinnaga?

Tänud ette!
 
tripstrapstrull 21. oktoober 2002, kl 20.37
vaata www.hot.ee/kuldne/
Karta on ,et sellist koera (kuldset retriiverit)Ilma paberiteta ei saa,vastasel juhul see ei oleks enam kuldne retriiver.Kodukoeraks sobib suurepäraselt ja kui ei soovi näitustel käia,tuleb kindlasti kasvatajale seda öelda.
Paberitega koera hinnad algavad umbes 12000 kroonist.
 
leti 22. oktoober 2002, kl 10.30

iks sa ei taha hoopis võtta labrodari, kuulub retriiverite suguharusse ning väga hea ja armas, natuke odavam ka ,vaata retriiverite kodukat ja koerteklubide laehekülgi, seal on olemas kuulutused.
 
d 22. oktoober 2002, kl 11.01
Vaata lemmik.ee, seal müüakse labradori kutsikaid, asuvad Tallinnas.
 
ka huviline 22. oktoober 2002, kl 12.21
Enne, kui otsustad retriiveri võtta, tutvu nende tõuühingu lehekülgedel põhjalikult koera omaduste ja pärilike haigustega, sealt saada ka superhea ülevaate koertest ja kasvatajatest. Retriiverid on nimelt koeratõug, kes vajab üliväga palju tegevust ja tegelemist, nii et niisama sõpra-toakaunistust ei maksa temast oodata. Aga loe ise. Retriiverite lehel on ka kutsikate müügikuulutused (päris mitu on saadaval selle järgi) ja ostusoovigi võib sinna üles riputada.
Ise loen nii kuldsete kui ka labradoride lehti juba ligi kuu aega iga päev - ja hakkab tekkima ettekujutus, milliste koertega tegu, peale selle et imearmsad välja näevad. Ja oma lemmik-kasvataja esmamulje olen sealt ka kujundanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!