Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Saksa lambakoera steriliseerimine
 
mirka 22. oktoober 2002, kl 09.31
Millal oleks kõige õigem aeg seda teha,loomaarst ütles,et mitte enne 6 kuu vanuseks saamist,mul ta juba 7 kuune,aga tundub veel päris tita.Ja mis tüsistusi võib ette tulla?Emasel on seda vist keerulisem teha kui isasel?Ja kas loomaarst selle ka opi käigus ära näeb,ega kutsa juba tiine ei ole-on meil päeval õues ketis ja isaseid käib nagu murdu värava taga.On kellelgi kogemusi?
 
koeratreener 23. oktoober 2002, kl 16.15
Inimene ikka oled või? 7-kuune ja ketis? Milleks sellistele inimestele koer ja veel sakslane, aru ma ei saa...SAKSA LAMBAKOER TAHAB JOOSTA JA TÖÖD TEHA JA SEDA, ET TEMAGA TEGELETAKSE!!!!
 
mirka 24. oktoober 2002, kl 09.42
Loomulikult on ta päeval ketis,kõik me oleme tööl,õhtul jookseb aias ja öösel magab toas ja küsimusele ma ikka vastust ei saanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!