Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kirburohi
 
taksitrall 25. oktoober 2002, kl 10.30
Tere,

Meie perel on kaks toredat taksi (pika- ja lühikarvaline) Viimasel ajal on kirbud muret valmistanud, oskate ehk soovitada mõnd head rohtu, mis kirpe hävitaks?
 
L. 25. oktoober 2002, kl 10.39
Meie koertel on ema ise kirpe korjanud. Nii kui näeb, et koer sügab, siis sobrab ta karvades. Leiab kirbu, tapab ära. Koerad on
väga rahul sellise tegevusega, muidugi nad ka ise nakitsevad neid
kohti, kus kirp on. Neil on muidugi ainult üksikud kirbud olnud.
Kui kirpe on aga palju, peaksid lemmikloomapoodi pöörduma, ehk on
neil midagi head rohtu või šampooni soovitada.
 
Nips 25. oktoober 2002, kl 10.42
Meil on koer ja kass. Kui kass perre tuli oli nagu kirbu-kusti. Nakatas koeralegi. Abi saime tohtri käest. Väga mugav- ise ei pidanud midagi tegema. Ja kirpe pole enam olnud. rohu panemisest on möödas juba üle aasta. nii , et tasub loomapolikliinikust küsida.
 
kratsa 25. oktoober 2002, kl 10.53
Mina ostsin eelmisel nädalal ühe pihustatava, aga kahjuks nime ei mäleta praegu. See pidi olema selline, et pihustad karva sisse teatud koguse (õpetus on kaasas), rohi imendub naha kaudu organismi. Loomadele ja inimestele ei pidavat midagi kahju tegema, aga kirbud pidi ära hävitama. Mina kasutasin siis koera peal ja enam tõesti ei kratsi nii hirmsasti. Rohi ise pidi mõjuma 6-9 kuud. Maksis ca 120 krooni.Polnud ka nii kehva lõhnaga kui turjale tilgutatav. Kunagi kasutasin ka kirburihma, aga see ei sobinud mu koerale üldse. Koeral hakkas tohutu süljevool ja me ei saanud algul üldse aru, milles asi. Ravisime küll vitamiinisüstidega ja ei tea veel millega. Lõpuks leidus üks tark arst, kes ütles, et see võib olla kirburihmast. Ja tõesti, kui rihma ära võtsime, kadusid kõik hädad.
 
pipar 25. oktoober 2002, kl 12.25
kus sa taksitrall elad? ses mõttes, et mul siin töö juures (tallinnas) yks vakantne pudel seda ollust. väga hea ollus, peaks ytlema. nimi on "bio kill" ja kassike sai abi väga kähku. pudelilt vaatab vastu ka koera ja papagoi nägu. võiksin lihtsalt ära anda...
 
annu 25. oktoober 2002, kl 14.25
Küsi vet.arsti käest. Meid on aitanud selline väike ampulli sees vedelik, mis tuleb koerale kukla peale panna. Mõjub mitu kuud ja mingi aeg aitab puukide vastu ka.
 
teadlik 25. oktoober 2002, kl 14.52
küsi kindlasti vet arstilt või poest ,turjale tilgutatavat ampulli mis on kolmik toimega -kirpudele.ussidele ja lestadele.Saad kõikidele probladele lahenduse.
 
? 25. oktoober 2002, kl 16.52
just. see ampull on tõhus küll.
kui peres on aga mitu kassikoera, siis peab nad mõneks ajaks üksteisest eraldama, et vedelik nahka imenduks ja teine seda ära ei lakuks.
 
juta 25. oktoober 2002, kl 17.41
Ampull aitas jah imehästi.
 
:) 25. oktoober 2002, kl 19.53
Frontline aitab väga ilusti ja 6 kuuks - seda on nii ampullina, kui ka pihustatavana saadaval.
 
miia 30. oktoober 2002, kl 02.56
kõige parem asi - frontline, panen oma koertele iga kahe kuu tagant, hoiab kõik olevused ära, sh puugid...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!