Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Milline liiv on kallis liiv ?
 
dodza 04. november 2002, kl 09.34
Tekkis selline küsimus, et milline kassiliiv oleks parim- neelaks lõhna ja meeldiks kassile endalegi? Kus kohast ostate Teie oma lemmikule liiva?
 
Cat 04. november 2002, kl 11.09
Täna hommikul just vahetasin kassil liiva ja ei jõudnud seda, mida viimati ostsin, ära kiruda.
Oli mingi paberi baasil tehtud asi, et jube öko ja laguneb looduses kiiresti ja puha. Hiljem selgus, et parfümeeritud. Loll olin, et poes ei taibanud vaadata, aru sain siis, kui kolmandal päeval hakkasin uurima, et mis asi see haiseb köögis nagu raibe. Osutus, et kassi liivakast! Koer keeldus kolmanda päeva hommikul juba köögis söömast...
Ostsingi sellepärast, et oli natukene odavam kui Natusan, hinna ja koguse suhe tundus parem, et reklaamiti hullult ökona ja raha oli tollel hetkel nii vähe, et tõesti iga kroon arvel. Nüüd lähen virutan rahavaestel aegadel pigem kuskilt kruusa, aga seda jama enam ei osta! :I
Muidu olen otsnud Natusani granuleeritud kassiliiva. Kastitäis peab vastu umbes nädala - aga mul kiisu üsna palju õues ka. (kaevab seal hiire- ja mutiurge lahti ning ajab oma asju ainult sinna...) Natusaniga üldiselt hea kogemus siiani - ei lähe haisema ega midagi. Ainult kipub kastipõhja klämpu kleepuma, sest tõesti imab vedelikku nagu käsn! Ja vahel tassib kass liivatükikesi käppadega laiali. Hinnaks on u 43.- kott. Mul jagub kuskil kuuks ajaks või sedasi.
 
... 04. november 2002, kl 11.12
kitty friend, minu arvates väga hea ja maksab natuke üle 30 krooni
 
ly 04. november 2002, kl 11.33
natusan, raudselt koige parem
 
Laava 04. november 2002, kl 14.14
kitty friend, turult ostes maksab 30 krooni. peab vastu nädal aega kui junnikesed vastava kühvliga välja visata :-) koosneb kivikestest, mis seovad vastiku haisu. oman samuti negatiivset kogemust paberipuru baasil välja töötatud kassi"liiva" kasutamisest.
 
Janne 04. november 2002, kl 14.18
Kallis liiv on minu meelest umbes 120 kuni 160 kroonine: näiteks Catrine või Ever Clean. Catrine karbis on liiva 7,5 kilo ja ühele kassile jätkub sellest kuuks - poolteiseks. Ei mingit haisu, parfüümi ega muud sarnast.
 
juta 04. november 2002, kl 14.43
Minu meelest on ka Natusan väga hea, aga temaga on veel see konks, et teda tuleb panna piisavalt paks kiht, siis ei kleepu ta mitte kasti põhja külge, vaid moodustab sellised pallikesed, mille viskad kühvliga kastist välja ja liiv on jälle puhas.
 
kiti 04. november 2002, kl 15.16
Kui palju seda kassiliiva korraga panna? Mina kui algaja valasin terve kotitäie kassitualetti. Mõtlesin, et eks sealt siis võtab järjest neid klompe ära. Ma ei mäleta, mis sorti minu kassiliiv oli, aga mingi hais oli küll. Olen alles kolmandat päeva kassiomanik.
 
Liis! 04. november 2002, kl 15.22
Mina kasutan ka ainult Kitty Friend, Budget sorti liiva.
 
dodza 04. november 2002, kl 15.26
Kiti palju õnne sulle selle suure sammu ja värske kassiomaniku staatuse puhul !

Kott liiva on veidi palju :) MIna panen umbes 5cm jagu, ja eks kass ise disainib seda.

Liivadest veel niipalju, et ise olen kasutanud lavendlilõhnalist, algul oli seebihais lõpuks harjus ära ja hakkas suisa meeldima. Siiski kass soovis liiva vahetust ja praegu on Catsan- millegipärast mulle tundub, et see sisaldab põletamat lupja sest veega reageerides see susiseb, vat ei tea, ei ole kompetentne. Aga ma arvan, eks igaüks katseta omajagu enne kui just selle ÕIGE liivasordi enda jaoks leiab.
 
zoocoll 04. november 2002, kl 16.17
Kustutamata lupja kassiliivas küll ei ole!!! Lihtsalt graanulid /tavaliselt tehtud savi baasil/ imavad vuhinal vee sisse!

Parfümeeritud liivad? Ilmselt on neil siis lõhnapidamisega probleeme. Ise eelistan ka Natusani liiva, olen ka Citycatiga katsetanud, aga peale kahekordse hinnaerinevuse muud erinevust ei märganud.
 
dodza 04. november 2002, kl 21.18
Ei nad ei ima vett sisse- kui vette panna siis käib selli pssss (nagu sigareti kustutamise ajal) ei mina tea mida nad sisaldavad :) Igatahes helikiirusel lagunevad :)
 
hmh 04. november 2002, kl 21.19
Kui mul kodus oli hunnik perslaste poegi, siis saviga liiv oli midagi kohutavat :( Kõik see savi oli neil saba all klompis...ja seda sealt kätte saada....õudne.Saigi, siis ainult paberi põhjal tehtud liiva kasutada.
 
ninnu 05. november 2002, kl 13.20
olen ka odavamaid ja kallemaid proovinud ning natusan on raudselt kõig parem. rääkimata odavusest. ei haise, on ökonoomne ning kerge puhastada.
 
Kassenz 07. november 2002, kl 11.27
Mina olen aastajagu kasutanud Citycat-i, sellises valges kanistrimoodi pakis. Väga rahul.
Vahepeal on olude sunnil ka mingeid muid marke proovitud, aga ei ole need kuhugi kõlvanud.
 
kitty 10. november 2002, kl 12.11
peaasi et paki peale oleks kirjutatud "clumping". sel juhul muutub pissine liiv klompideks mille saad lihtsalt v2lja visata, teiste liivade puhul pead pidevalt terve kastit2ie v2lja vahetama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!