Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
koera karvad
 
anne 04. november 2002, kl 14.39
Mu koeral on kombeks karvu aastaringselt ajada ning seda mitte väheses koguses. Kammida võib end segaseks, kuid mingit kasu pole. Igapäevane tubade koristamine ja tuulutamine on üsna tüütu. Mida küll oskate soovitada?
 
puhtus ennekõike 04. november 2002, kl 15.53
Hoia koera kilekotis!
 
sama äda 04. november 2002, kl 17.03
Vaheta ta söök välja. Minul selline asi aitab. Kui karvu ajama hakkab siis vahetan söögi välja ja miski nädala kahe jooksul saab asja korda
 
lipelgas 04. november 2002, kl 19.03
see tähendab mida? ma ei ole küll aru saanud, et toit karvaajamisse mingit muutust toob. suht karvane koer ja pudeneb igal aastaajal. mitte et just palju, aga piisab musta karva leidmisest heledatelt riietelt, siis on palju küll.
 
Anuke 05. november 2002, kl 13.23
Toit aitab küll, minu koeral hakkasid Chappi peale isegi küüned lõhenema. Lisaks küsi veel vet apteegist spets vahendit Aptus, õlide segu, seal on erinevaid rasvhappeid, mida kipub muidu nappima. Maksab küll palju - alguses 30 kg koera kuu ravi umb 150.-. Ise ostsin Lätist odavat loomade (rafineerimata) kalamaksaõli (maksis umb 35 EEK), mõne korra nädalas panen 1 tilga kehakaalu kilogrammi kohta, pool aastat olen pudeliga välja tulnud ja jätkub veel. See on Taanis toodetud aga Lätis odavasse ja koledasse plasttaarasse villitud. Iga päev tuleks anda ka spl taimeõli toidu sisse. Oliiviõli oleks muidugi parim, samas ka kallim. Realiseerimisaja ületanud õli on odavam, kui rääsuma pole veel läinud, kõlbab koerale ülihästi. Ootangi huviga karvavahetust, ehk möödub korraliku toiduga kiiremini kui 2,5 kuud (mul on tubane dalmaatslane).
 
samy 11. november 2002, kl 19.41
Tubased koerad ajavadki kogu aeg karvu. Talvel küll mõnevõrra vähem. Õuekoertel seda probleemi ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!