Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Merisiga
 
krissu 09. november 2002, kl 18.22
Öelge palun mida teha, kui meriseda sügavad oma tagumikke-karvu on ka nagu sel vähem...korpasid praegu pole...Olen proovinud küll kuivshampooni, taimeleotisi jm...miski ei aita-palun soovitage....
 
lipelgas 09. november 2002, kl 23.20
teiste loomade puhul tähendab intensiivne tagumiku sügamine sooleparasiite, ei tea küll, kas meriseal neid ka esineb. suurest sügamisest tuleb muidugi ka karv maha.
 
kaks 10. november 2002, kl 21.34
Jänestele ei tohi värsket toitu anda, sest võtab virtsale. äkki on merisiga samasugune. Anna heina ja muud kuiva värki.
 
notsu 11. november 2002, kl 09.43
Ühes loomasaates soovitati merisiga hamabaharjaga sealt tagantpoolt sügada, ta pidavat sulle selle eest tänulik olema. Neil on seal mingi koht, küllap see sügeleb. Võibolla eritab mingit nõret, mis ajab sügelema. Meie meriseal olen märganud veel naha peal valkjat koorikut, mis kratsimisel lahti tuleb. Igatahes sügamist nad tahavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!