Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
söök
 
leticia 11. november 2002, kl 15.38
Lihtsalt huvist küsin: millega söödate oma tõukoeri ning, mis on teie arvates kõige parem? Endal 7-kuune labrodar ning sööb Eucanubat, vahepeal kui sai Pro Plani, hakkas mingi käpa probleem tekkima ning karva ajama
 
ch 11. november 2002, kl 16.44
eucanuba peaks ju olema väga hea toit suurtele koertele.
 
TK 11. november 2002, kl 17.15
Mina olen oma spanjelile andnud kogu aeg vähem Pedigreed,rohkem Chappit.No tervis on korras,kuigi loomaarsti juurde süstima sattudes,pööritab viimane silmi,et see suisa kõlbmatu söök on.Muidugi pakub alternatiiviks kalleid koeratoite,mis kindlalt head on,aga sorry,rahakott ei pea vastu.Kõrvahäda on küll,aga see vist spanjelite üldine häda.
 
spets 11. november 2002, kl 18.02
Küsin sinu käest, kuna sul on labrador, kust sa talle mänguasju ostad, mis kestaks kauem kui 1 päev. Meie koer on aasta ja 5 kuud, õudne näriline, soovitati lateks mänguasju. Sai ostetud mingi sigadill (nägu sea oma , kere krokodillilt) see lõppes 2 päevaga otsa, sees oli mingi mahuline vatiin!!!
 
anu 11. november 2002, kl 20.57
spets:
närimiseks on kondid, mitte mänguasjad. Mänguasi võta ainult siis lagedale, kui mängite koos, näiteks peale treenimist.
Osta kõva kummirõngas või midagi sellist ja võta see näiteks välja kaasa. Aga kui närima hakkab, võta ära ja anna nahkkont suhu. Ka kõvast plastmassist pall, kus on augud, millesse saab maiust panna, on head ja arendavad mängud. Minu kõrvus kõlab see närimine natuke tegevuspuudusena. Mängi väljas otsimist, peida käbisid ja maiustusi jne. Koeral peab laskma peal töötada.
 
anu 11. november 2002, kl 21.03
unustasin mainida, minu leonberger sõi Pedigree Advance maxi.
 
kea 11. november 2002, kl 21.41
Purina Pro Plan. Paistab küll igati minev kaup olema ja ei näikse midagi ka karvale tegevat. Väikese koera jaoks taskukohane toit ka. Peab kuu aega ja rohkem kolmekilose pakiga vastu. Pakk ca 160.- krooni. Pedigreed ega Chappit pole proovinud. Lihtsalt kõik asujatundjad on ära selles suhtes hirmutanud.
 
L. 12. november 2002, kl 10.04
Meie neli segaverelist koera on söönud ja söövad Simbat, Chappit,
Darlingut, Friskist, lisaks ka kodutoitu ja toorest räime, vahel
liha ja on absoluutselt terved. 2 neist elasid 15-aastaseks. Arsti on vaja vaid siis , kui on kohustuslik marutaudi vastane
vaktsineerimine.
 
leticia 12. november 2002, kl 11.01
Labrodari kutsale soovitan mõnda a la tennisepalli suurust palli, mida ta siis ise loobib ja mina talla viskan, siis on tal veel mingi pehme ahv, väike, mis on tegelt lste mänguasi, tundub, et see on lemmik, seetõttu ei olegi seda veel katki näritud, kuid kõige paremad on siiski suured loomapoest ostetud kondid, neid jätkub mitmeks päevaks.
 
Norija 12. november 2002, kl 13.24
Eks väga palju sõltub ka koerast, kes mida ja kuidas sööb ja kuidas miski kellelegi mõjub. Vaevalt, et odavate toitudega nagu Chappy asjad nüüd nii hullud on, kui loomaarstid rääkida armastavad, aga kui rahakott kannatab, siis võib muidugi ka spetsiaaltoite osta.
On muidugi ka tõugude vahe, enamaaretatud tõugude puhul on arsti soovituste jälgimine mõnevõrra olulisem, eriti kutsikaeas.
 
anu 12. november 2002, kl 16.02
erinevad tõud vajavad erineva rasva- ja proteiinisisaldusega toitu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!