Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kiisu närib
 
lissu 11. november 2002, kl 18.17
Mu kass on veel päris tilluke (3 kuud vana), aga ta närib juba kole valusasti.Käsi ja jalgu.Mõnikord hüppab isegi näkku.Käed, jalad on kõik verele kraabitud.Kui visata talle mõni mänguasi, siis ta ainult korra lükkab ja nuusutab seda ja tuleb siis jälle inimesi kraapima.
Mida ma peaks tegema, et ta enam mind enam ei näriks?
 
kassiemme 11. november 2002, kl 18.30
kord kohe majja :) muretse veeprits ja õpeta talle kohe selgeks, et kui teeb midagi mida ei tohi, siis saab veepritsiga. Kiisu tahab vist mängides, et asi ikka liigutaks ka. meie riputasime mänguhiire nööriotsa ja küll tal oli tegevust :)
 
Marella 11. november 2002, kl 23.51
Kiisudele mõjub tõesti kõige paremini veeprits.

Aga kui on kangema loomuga kassiisend kodus, siis see võib hakata peremehele kätte maksma.
 
muhvike 12. november 2002, kl 09.11
meie kassile küll vesi ei mõju , ta selline veelooma kalduvustega. Küüsi pole kunagi näidanud, aga hoogusattudes lööb hambad säärde küll. Kui on ainult toakass, siis võib ka küüsi veidi kärpida.
 
kukimuki 12. november 2002, kl 15.51
ta ju ainult mängib, ju ta tahab sinu tähelepanu, proovi tema tahab aga mängida aga või olla on tal kõht tühi.
 
kassiemme 12. november 2002, kl 23.07
meie kass ka armastab vett, käib veekausis käpaga vett pladistamas ja magab kraanikausis. aga sellegi poolest ei ole just kõige meeldivam veejoaga vastu silmnägemist saada, mõned korrad saanud siis juba saab veepritsinähes aru, et tegi valesti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!