Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kilpkonn
 
pips 17. november 2002, kl 18.12
öelge palun, kust saaks osta kilpkonna koos selleks vajalike tarvikutega.Huvitav, palju see elanik ka maksta võiks ?!
 
triiton 18. november 2002, kl 08.38
Kas tahad vees või kuival maal elavat kilpkonna? Väikese veekilpkonna (punakõrv-ilukilpkonn) hinnad algavad 150.- ,kuivamaa kilpkonna (keskaasia-kilpkonn) hinnad algavad 200.-.
Suuremad loomas on üldiselt kallimad. Aga üldiselt punakõrv kasvab päris kiiresti, nii et seal pole mõtet suurt ostma hakata.
Lemmikloomapoodidest Tallinnas. Minu kogemuste põhjal on kõige parem valik kaupluses Laguun Endla tänavas. Üht-teist huvitavat leidub ka Vilde teel Kännu kuke kompleksis olevas loomapoes, nimi oli vist Oasis. Kui tahad erimõõtudega terraariumit tellida, siis kõige soodsamalt saab seda teha hoopis Tartu maanteel Keskturu vastas asuvast loomapoest (nime ei mäleta).
Akvaariumid on muidugi üsna kallid, alla 1000.- ei saa mitte midagi sobivat. Punakõrvale võib seegi paari aasta pärast kitsaks jääda, keskaasia kilpkonna kasvab aeglasemalt ja saab sellise akvaariumiga aastaid hakkama. Roomajatele sobiv päevavalguslamp tuleb veel eraldi juurde osta, see maksab ka ca 200 krooni. Kui tahad veel nõuandeid, võid mulle kirjutada.
 
Murelik 18. november 2002, kl 12.26
Tere! Vabandan, et tülitan, aga minul on mure oma kilpkonna pärast. Asi nimelt selles, et ta ei taha jääda talveunne. Vahepeal mõtlesin, et kui ta ei taha magada, et las siis olla üleval, aga ta on nii uimane ja ei taha üldse süüa. Kas oskate äkki anda nõu mida ma tegema peaksin. Sain ta endale augustis, siis sõi ta enamasti ainult värsket kapsast, mõnikord ka leiba ja korra ka praetud hakkliha. Kas ma äkki olen teinud midagi valesti.
Teie vastusele lootma jäädes,


Murelik
 
peppe 18. november 2002, kl 12.44
noored kilpsikud ei tohigi jääda
eestis ei müüda neid enam minu arust, legaqalselt küll mitte, migid seadused ja värgid
tegelt ega ta mingeid lisa tarbeid ei vajagi
toitu vajab lisaks ´rohelisele tõesti ka igast muuda tavaari- lisada võiks purustatud kaltsiumit kilbile

eks kilpsika pidajama- täitsa nobedad loomad nad, nii et hoidke silm peal- mul jooksis ära suvel ta aiast :(
 
triiton 18. november 2002, kl 13.16
to peppe
CITESi lisadest ma keskaasia kilpkonna ei leidnud, nii et mingil määral peaks nendega sissetoomine lubatud olema. Aga võib-olla ei suutnud ma nendes ladinakeelsetes nimetustes piisavalt hästi orienteeruda. Vähemaks on neid poodides tõesti viimasel ajal jäänud

to Murelik
Saatsin pisut pikema kirja hot aadressile
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!