Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
koerte ära andmine
 
kutsu 05. jaanuar 2004, kl 18.49
Mida arvate täiskasvanud koerte ära andmisest? Kas ei ole hirm, et sellisel juhul võidakse ta ühel heal päeval lihtsalt tänavale visata?
Seda juttu siin pani kirjutama kuulutus, mida lugesin just perekooli ost-müük rubriigis - ära anda.
 
a 05. jaanuar 2004, kl 20.33
sellek on niiii palju erinevaid põhjuseid, miks inimesed ühel hetkel ta ära ennavad. ei kiida seda heaks ja hukka ka ei mõista. vaata mõned lihtsalt jätavad oma loomakesed kusagile maha, nii et tore kui kutsale uus pere ikka ise otsitakse.
 
buffy 06. jaanuar 2004, kl 13.09
Paerm ikka kui koerale uus kodu otsitakse kui et tänavale saatuse hooleks jäetakse.
Kui inimene koera võtab, miks a peaks looma niisama tänavale viskama? Natuke saab vast uut omanikku ikka valida ka, kui inimese kavatsused pole päeris selged võib ju talle koera mitte anda. Aega peab olema rääkida uue omanikuga, siis kujuneb ka mingi pilt.

Võib ju uurida, kuhu kutsu läheb, kas seal on lapsi, kasse, teisi koeri. Kas koer läheb ketikoeraks või toakoeraks. Kas inimesel on varasemat kogemust sellise koeraga.
Omanik tunneb ju oma looma ja oskab ka hinnata, kas see koer sinna uude keskkonda sobib. Ise näiteks bokserit ketikoeraks küll ei annaks - ta ju jube külmakartlik.

Tegelikult oleks huvitav teada, kuidas britid koeri varjupaigast uutesse kodudesse annavad, milliste testide alusel.
 
Annan ära koera 08. september 2018, kl 13.37
Kui koer segab siis annaks ikka koera teiste inimestele. Ei muretseks. Aga kahjuks ma ei saa kuna olen laps peres, kus koera kutsuvad samamoodi nagu mind. Olin varem lilleke nüüd koer on lilleke. Vastik. Ja ta segab videod rahulikult vaadata. Kui istun mängu klaveri taga siis ta hakkab jälle haukuma. Kui keegi tuleb koju koer tervitab haukumisega. Ema ütleb et ta ütleb tere aga mina ütlen vastu et koerad ei räägi. Pea valutab juba. Annaks hea meelega ta ära sõbrale või siis tuttavale, kes mind uskuma pani et ta on hea koera pidaja. Minu arust see koera andmine on ikka fifti fifti. Kas saab koduduks ja saab enda vigadest aru või jääb haukuma teiste inimeste kodus. Kunagi ei tea. Võib muidu uurida sellelt inimeselt mida ta plaanib selle koeraga tulevikkus teha.
 
.... 07. oktoober 2018, kl 16.01
siin taas üks äraandmine, ähvardusega, et kui kodu ei leia, siis magama: https://www.kuldnebors.ee/search/lemmikloomad/toutunnistuseta-koerad/sos-bosse-ja-sultaana-otsivad-uut-kodu/search.mec?pob_post_id=82270235&pob_action=show_post&pob_cat_id=11162&pob_browser_offset=0&pob_view_language_id=et&pob_order_by=date_modified&pob_order_by_order=DESC&pob_page_index=1&pob_page_size=25&search_evt=onsearch&search_O_deal_type=A Seda, et võiks varjupaikadest uurida, selle peale nagu ei tule, ikka kohe magama... Muidugi kirjeldatud koerad ei ole ka lihtsad, ime, et vanainimene sellistega üldse tegeles.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!