Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Jänes ei pea puhtust
 
Ülle 14. jaanuar 2004, kl 14.24
Mida teha kui jänes ei pea puhtust? Niikui tuppa lahti lased, siis iga hüppe ajal kukub pabul ja sellepärast ta eriti vabadust ei saa ka. Räägitakse, et jänes teeb oma hädad ainult puuri ja ühte kindlasse nurka. Minu oma toimetab kus iganes. Nüüd on aasta vana ja on hakanud pissima ühte puuri nurka, aga pabuldab igale poole.
 
jänks 14. jaanuar 2004, kl 15.25
pabuldamisega on neil nii et nad ei suuda seda kontrollida kui nad on hirmunud või erutunud millegi pärast
minu oma oli nii et kui tal jooksuaeg oli siis ta pissis ka igale poole kuigi enne seda tegi korralikult puuri aga tegime talle süsti ära ja nüüd on jälle korralik tema elab mul toas vabalt ja eks neid üksikuid pabulaid on ikka mis põrandale satub aga see ka sellepärast et need tulevad puurist välja hüpates karvadega kaasa
äkki ta on lihtsalt niiiniii õnnelik, et välja saab
sellepärast pabuldab
 
sassu 14. jaanuar 2004, kl 15.33
mida rohkem ta vabadust saab seda rohkem ka puhtust peab. minul lasi ka algul kus juhtus, siis harjus ära ja hakkas ilusti puuris käima. nüüd käivad kiisuga liivakastis koos. lase tal rahus vabadusega harjuda, küll pikapeale järele jätab. oht on ainult, et valib lisaks oma puurile veel mõne koha, kus hädal käia, kuna territoorium on suur. sinna ma siis paningi liiva kasti. käib kenasti seal.
 
buffy 14. jaanuar 2004, kl 16.11
Algul hoidsin jänkudel kogu aeg heina ees, siis panid ka kuhu juhtus, nüüd annan ikka portsu kaupa ja enam seda pabuldamise asja tuppa naljalt ei tule.

Vahek trehvab pissisirts, kui väga pikalt voodis hoida, aga kui nihelemise peale oma kohale lasta, siis voodisse ei tee.
 
sonic 14. jaanuar 2004, kl 19.30
See on igatahes raudselt õige, et nad pabuldavad siis igale poole, kui on erutunud. Kas siis heas või halvas mõttes :)
 
pipar 15. jaanuar 2004, kl 09.26
tundub jah, et asi on selles, et tema jaoks on toas lippamine elamus. kannata see lihtsalt mingi periood välja. jama peaks ise ära kaduma. meil vähemasti oli nii......
 
carry 15. jaanuar 2004, kl 23.00
Külasta www.lontu.ee
 
Ülle 17. jaanuar 2004, kl 17.58
carry'le: aitähh! Juba käisin seal. Täitsa asjalik lehekülg.
 
Tipsu 12. veebruar 2019, kl 18.42
Minu jänes on isane ja Tema sirtsutab igale poole sest võtsime teise jänese ja Tema on emane aga ei tea mida teha, isane sirtsutab igale poole ja järgi ei jäta
 
eh 13. veebruar 2019, kl 09.08
alustuseks võiks selgeks teha, mis looma kodus peetakse! JÄNES on Eestis metsloom (kaks liiki) ja tema koduspidamiseks on vaja eriluba. Koduloomana peetakse (ja aretatakse) aga hoopis teist looma - KÜÜLIKUT! Kes on jänesele sama palju sugulane kui koer rebasele (või isegi vähem). Kui loom käitub liigiomaselt, siis ei saagi temalt muud nõuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!