Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
pakun koera
 
gea 27. veebruar 2004, kl 22.46
kaukaaslase ja hundi segu, pika musta karvaga, 7 kuune, emane, koerapass, ei ole kuri, seltsib lastega väga hästi, asub Saue lähistel
 
kata 27. veebruar 2004, kl 22.49
Miks sa ta ära tahad anda?
 
gea 27. veebruar 2004, kl 23.07
pidin ta üles kasvatama ühte firmasse teritooriumi valvajaks, aga kes ta tõi avastas et koer ei ole nii kuri kui vaja sellepärast otsingi kutsale uut peremeest
 
Panter 28. veebruar 2004, kl 02.20
Kahjuks liiga kaugel ja nati noor, aga otsin ka just firma valvuriks koera. Tahaks juba väljaõppinud ja mitte eriti kurja aga suurt kes hirmutaks ja hauguks, meil peavad pensionääridest naised enamasti temaga tegelema. Eelmisel sai oma aeg täis napilt kuu aega tagasi (vanus tegi oma töö ja tagajalad keeldusid liikumast), pidime talle halastus süsti tegema.
 
bix 28. veebruar 2004, kl 12.21
Palgake turvafirma oma territooriume valvama, ega me kiviajal ei ela :)
 
buffy 28. veebruar 2004, kl 12.44
Valvekoerale on valvamine puhas lust! Mis see kiviaeg siia puutub?
 
bix 28. veebruar 2004, kl 13.43
Tänapäeval on moodsamad vahendid oma vara kaitseks välja mõeldud kui õues lärmav peni. Ja seitsmekuuselt kutsikalt tahta, et ta kuri oleks - no comments! Normaalne selleealine koer ei olegi kuri ja seltsib kõigiga. Mis muidugi ei tähenda, et ta edaspidi kurjaks muutuda ei võiks, kui mingi jobu otsustab ta selliseks kasvatada. Loodetavasti leiab see kutsikas endale normaalse kodu ja peremehe, kes ei ürita temast tigedat "valvurit" teha.
 
kris 29. veebruar 2004, kl 22.01
Kas kutsa on veel alles? Kui on kas saaks kontakt andmeid või telefoni numbri.Otsin head Sõpra Meriväljale oma majja
Mitte kurja ja mitte valvuriks!
 
kris 09. märts 2004, kl 11.52
Kutsa on juba olemas! Vahva kahe kuune undu. Aitäh kõigile kes mulle kirjutasid!
 
Lisa 04. jaanuar 2023, kl 10.26
Pakun 9a koera nimega Liisa. Tüdruk, kastreeritud.Välimus nagu Novaskotia retriiveril ,aga kuna ei ole tõu koer siis koon ja kõrvad on tumedad. Turja kõrgus 34cm. Saab kaasa Vaktsineerimistunnistuse, kaeluse ja flexi. Anname kuna koera iseloom meile kahjuks ei sobinud, tahab kõikidega suhеlda ja olla tähelepanu keskpunktis. Ei karda kohtuda uute inimestega, lastega saab ka hästi läbi [ei ole agresiivne, kuid võib teiste peale haukuda kui ta lahti on] ja ta kindlasti sooviks olla ainuke lemmik loom.
Asub Hiiumaal, aga 09.01.23 on võimalus tuua Tartusse.

Kui on soov koera saada, siis võite esitada lisa küsimusi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!