Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kasside rämpstoit ?
 
kassitante 13. august 2004, kl 10.30
eilse teema (kassipeg ei söö kuivtoitu) teema jätkuks:
Seekord jutt konservidest, vihjati siin eile et Whiskasid ja Friskies'ed on rämpstoit maksimarketist jamina siis korralik algaja loomapidaja läksine eile spetsiaalselt lemmikloomapoodi et midagi paremat ja kallimat osta, konservide nime kahjuks ei mäleta, kuid kassipoeg ei puutunudki neid ja nüüd pean terve päeva mures olema, kuna ta kodus söömata :( Ühesõnaga on see ikka nii kindel et Whiskas ja Friskies nii jube räpstoidud on, minu kassipoeg sööb nimetatud firmade konserve suurima hea meelega ???
 
kati 13. august 2004, kl 11.54
minule ütles loomaarst, et nende firmade pehmet toitu tohib anda!
kaks korda küsisin, ja tema ,et sellega ei tohiks tervisehädasid tekkida!?

ma ka ei tea, aga annan ikka ja vahel ka muud kodutoitu lisaks.
 
chilipi 13. august 2004, kl 13.58
Siinsamas foorumis oli keegi, kelle kassi hädad pidid tulema just nendestsamadest konservidest. Ka arsti arvamuse kohaselt.

Tee nii, et harjutad teda aegamööda kvaliteetsele kuivtoidule ja konserv rohkem maiuseks. :)
 
alf 13. august 2004, kl 14.41
Leonardo konservid on head,pidid ka kvaliteettoidu hulka kuuluma.sisu sarnaneb Whiskasi väikse kassipojakonservi omaga,selline hakitud liha tiheda pasteedi kujul.võibolla õnnestub sul oma kass ära petta.
 
kiisuk 13. august 2004, kl 18.34
no minu kass on vist see keda äkki chilipi mõtles?
nimelt sõi meie nööbike varem ainult konserve, darling ja friskies natuke kitekati ja whiskasi
ja sai ikka oma põiehäda, ning arst kinnitas et võib tulla see ka odavast konservist
nüüd sööb ainult whiskasi oma, aga juurde anname me ennetavat ravikrõbinat, nii et peaks ok olema kõik
 
Rämpstoidutempel 27. detsember 2023, kl 18.32
Igasuguseid kiir ja valmistoite pole üldse vaja üks tervise rikkumine ja sõltuvuse tekitamine. Olla võiks ainult sool leib ainult rukkist sai ainult nisust käkk ainult kaerast ja sepik ainult odrast ja kui neid ei ole siis võib ka ainult jahu olla igaüks teeb kodus ise. Mitte konserveeritud ja moosistatud puu ja juurviljad mille hulka kuuluvad ka päevalilleseemned pähklid kinoa ja läätsed ning naturaalne liha kala aga ka täispiim. Ja sellest saab juustu jogurtit kohupiima võid kefiiri hapupiima igaüks ise teha kodus. Ka õlisi praadimiseks ning erinevaid jahusi millest pudru teha võiks ka olla. Magusast ainult mesi ja puuviljad sisaldavad magusat ka. Ja kui on liha siis igasugu süldid vorstid singid pasteedid hakklihad saab igaüks ise teha. Ja ei mingeid restorane pubisi baare kohvikuid ainult töölissööklad. Kui seda rämpstoidutööstust ei oleks kus siis vabaneks töökäsi mida võiks kas kosmose või sõjatööstuses kasutada sest vaata ega imperialist ka ei maga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!