Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Jessy klubi - ei soovita
 
laureana 04. oktoober 2004, kl 18.10
Absoluutselt ei meeldi Jessy Kassiklubi suhtumine. Nimelt on seal tulemas kassinäitus 16.okt ja tahtsin oma kasse näitusele registreerida. Küsides eesti keeles infot, visati toru ilma seletusteta hargile ning lülitati telefon välja. Seda, et sealt eesti keeles infot ei anta, on kogenud ka mõned teised eesti rahvusest kassiomanikud.
Kuidas siis peaks näituse kohta infot saama? Mismoodi see klubi üldse veel sellise suhtumise juures eksisteerib??? Mina igatahes kolin Felixisse üle ja soovitan seda teha ka teistel.
Millised on teiste kogemused?
 
Olia 04. oktoober 2004, kl 18.18
:((
kogemused?
tean inimesi, kellel on valed väljamõeldud tõutunnistused. Nõitusel kõik võitjad on seletatud näituse algusel...
 
*_* 04. oktoober 2004, kl 18.30
Mul ka väga halvad kogemused.Ja Olial on õigus - võitjad kirjas neil juba enne näituse algust(kusjuures kõik oma klubi eliit). Võõrad ei pääse üldse löögile. Juhus - neil oli reklaamnäitus, kus väljalubatud publikulemmiku valimise asemel , valati piletid lihtsalt kotti - publiku hääl ei lugenud midagi - üks "lemmik" oli kass , kes kogu näituse aja magas padja allPublik ei näinudki teda ju).
 
Olia 04. oktoober 2004, kl 18.33
see on reklaamnäitus. aga kui tegemusel nn "rahvusvaheline näitus"?.. see kõik paneb mõtlema...
 
*** 04. oktoober 2004, kl 18.53
Kas siis rahvusvahelisel ka oma "kodukord"?
Seal ju inimesed Saksast ja kust kõik veel...
 
chilipi 04. oktoober 2004, kl 21.04
No Tartu reklaamnäitusel ei jäänud ka Felixist eriti eestikeelset muljet. :P Muus osas ei oska kaasa rääkida.
 
dagi 04. oktoober 2004, kl 22.01
Jessy paha ja Felix paha ja mis iganes. neid edasi-tagasi jooksjaid on aastate jooksul küll nähtud. kui Eesti klubid ei sobi siis on alati võimalik välismaise klubi liikmeks hakkata ja kohe probleeme vähem. Eestis ei tülita sind keegi ja muu riigi kasvatajate jaoks ei ole sa konkurent. milleks ennast vaevata tobedate probleemidega ja õhutada asjatuid jutte.
 
laureana 05. oktoober 2004, kl 08.42
to dagi:
asi pole mitte jooksikluses, vaid selles, et mina ei saa oma klubiga, ehk siis Jessyga, kus mu kassid registreeritud, mitte mingisugust ühendust. Kuidas teil seal selline umbkeelne ja ebaviisakas juhataja on? Ta isegi ei öelnud vene keeles, et ei räägi eesti keelt, lihtsalt viskas toru ära. Samas olin valmis edasi vene keeles rääkima, aga ei antud võimalustki!!!
Seejärel helistasin Felixisse, kus ka eesotsas vene naised, kuid nemad rääkisid minuga viisakalt eesti keeles.

Miks ma üldse kurdan? Sellepärast, et see minule ja kiisudele üldse esimene näitus. Leian, et klubi juhataja oleks võinud olla viisakam, sest nii ta ju kaotab kliente.
Üle linna on üles riputatud eestikeelsed plakatid näituse kohta, kust märgitud numbril eestlased paraku mingit infot ei saa - väga kurb :(
 
souloflittlebunnies 05. oktoober 2004, kl 09.58
njah, felixis on küll ka venelased aga vähesed neist ei oska eesti keelt. tartu vesta kassi(felixi tartu osakond) kontakt läheb küll sellisele numbrile, aga seal ütles mulle tädi kohe, et oi, tema eesti keelt ei oska, aga andis toru oma mehe kätte kes rääkis puhtas eesti keeles ja nii saime kõik asjad aetud.
 
dagi 05. oktoober 2004, kl 11.52
jah eks see umbkeelsus ole tõesti paha lugu ja ma ei kaitse üldse kedagi, pigem vastupidi leian, et Eestis elades peaks natuke ikka suheldud saama . ise olen püüdnud jääda täiesti neutraalsele pinnale(kassidki teise riigi "kodanikud") ja näituseid külastan ka ainult siis, kui vajalikuks pean või kui mind palutakse mõne vähelevinud tõuga esinema. mind ei huvita millise klubi või organisatsiooni liige keegi on, samuti klubidevaheline poliitika. minu jaoks on tähtis see loom keda ma näen ja see inimene kellega ma suhtlen.

laureana, loomulikult on sinu õigus klubi vahetada ja kohe kindlasti teegi seda, kui leiad et see on vajalik.
 
kurr 05. oktoober 2004, kl 12.47
Mind pani hoopis see imestama,et Jessy hinded, serdid ja võitjad ei loe mitte kuskil mujal mitte midagi.
Käisin näitusel, sain hinnetelehe küll. Aga pärast tuli välja, et see ongi selline asi, et saan Jessy hinde, aga mitte kuskil mujal see hinne ei loe. Samahästi võin naabrinaisele maksta, et ta mulle hindelehe välja kirjutaks :(
 
kirke 05. oktoober 2004, kl 16.01
No Tallinna Felixi juhatuses ehk need kes telefonile vastavad valdavad küll eesti keelt. Mõni neist jah rahvuselt venelane aga sellest pole ju midagi. Aga mina olen seda tähele pannud, et vene rahvusest kassiomanikud on hoopis südamlikumad ja nendega hoopis mõnusam suhelda. Nii, et kassiomanik vene rahvusest on ikka pigem minu silmis hea näitaja. Loomulikult on ka erandeid, kahjuks!
 
dagi 05. oktoober 2004, kl 21.17
kurr, mitte ühesgi FIFe klubis ei tunnustata teiste organisatsioonide hindeid ja kui kassi hakata nende näitustel hindama, siis hakkab see ikka avaklassist pihta olgugi et mõnes teises organisatsioonis on ta juba kõrged tiitlid saanud. see oli, on ja jääb nii. ennast tuleb lihtsalt erinevate organisatsioonide reeglitaga kurssi viia, mitte rääkida naabritädi juttu. näiteks minu devon on 3 erineva organisatsiooni CH.
 
liizu 06. oktoober 2004, kl 09.35
klge te olete mingid haiged inimesed või..?
 
Olia 06. oktoober 2004, kl 09.56
miks kohe haiged?.. alati niimodi.. imelik, haige, loll jne.
kassifänid - jah!
 
Olia 06. oktoober 2004, kl 09.58
minu meelest, juba aprilli WCF nõituse hinded olid arvestatud FIFe süsteemis, ja kassid ei pea alustama avaklassist.
Kuid see ei ole täpne, ma võin ka eksida..
 
kirke 06. oktoober 2004, kl 13.37
Olia, oled sa ikka kindel. Kas see tähendab, et võin oma kassiga Jessi näitusele minna ja tiitli registreerin ikkagi Felixis ja vastupidi.
 
Olia 06. oktoober 2004, kl 16.22
ei, Jessy (WACC)süsteemi hinded ei registreeritakse teistes süsteemides.
Aga kui see on WCF süsteemi hinded, siss FIFe neid tunnistavad ja vastupidi - FIFe hinded tunnistatakse WCF näitusel.

Tean kindlalt, et kui tehakse tõutunnistuse ümberregistreerimist, siis on vaja vanemate tiitlite koopiad (kasvataja käest).
 
kassikas 12. oktoober 2004, kl 16.27
Peres 2kassi, mõlemad registreeritud Jessy klubis. Pole küll näitustel käija ja eriline spetsialist, aga... sama mure, mis teema algatajal - eesti keeles suhelda absoluutselt võimatu!!! Kuna ei ole Tallinnlane ja pealinnas käin harva, siis pole 1,5 aasta jooksul olnud võimalik suhelda kellegagi ka otse, st klubi aadressil Villardi 23. Siiani on kätte saamata noorema kassi tõutunnistus, kass on juba 2aastane. Kusjuures klubist väideti, et nad on selle postitanud, aga kiri tuli tagasi. Kas lihtkiri, see jäi selgusetuks kuna ise ka perfektselt vene keelt ei valda. Aadress on klubisse mitmeid kordi teatatud jne... jama ühesõnaga >:/
On ka kahtlus, et kasside paaritamisel kasutatakse lähisugulasi, sest meie massimammal oli kuuest pojast 2 väärarenguga, 1 elujõuetu. Ellujäänutest ühel emasel 2 pojast samuti 1 väärarenguga poeg. Tean ka sama klubi kassi kes suri enne 2 aastaseks saamist siseelundi väärarengu tõttu. Kas juhuste rida?
Kuna minu kassikud on rõõmsad-tublid ja ma näitustel käia ei kavatse, siis tegelikult suht ükskõik, aga oma tuttavatele kel kassi ostmise plaanid igatahes Jessy klubiga tegemist teha ei soovita.
 
Mops 03. aprill 2021, kl 07.50
On peresid kus kaks - kolm last ja kõik on vääraarenguga. See ei tähenda,et ema ja isa omavahel suguluses ju. Sama käib ka kasside kohta.

Mina ostsin kassi mingisugusest teisest klubist (nime ei mäleta mingi Cata oli)ja kass suri enne 1a saamist.Ta juba sündis tervise probleemiga.
Kurb aga pole midagi teha. Elu ongi selline:(


kassikas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Peres 2kassi, mõlemad registreeritud Jessy klubis.
> Pole küll näitustel käija ja eriline spetsialist,
> aga... sama mure, mis teema algatajal - eesti kee
> les suhelda absoluutselt võimatu!!! Kuna ei ole Ta
> llinnlane ja pealinnas käin harva, siis pole 1,5 a
> asta jooksul olnud võimalik suhelda kellegagi ka o
> tse, st klubi aadressil Villardi 23. Siiani on kät
> te saamata noorema kassi tõutunnistus, kass on jub
> a 2aastane. Kusjuures klubist väideti, et nad on s
> elle postitanud, aga kiri tuli tagasi. Kas lihtkir
> i, see jäi selgusetuks kuna ise ka perfektselt ven
> e keelt ei valda. Aadress on klubisse mitmeid kord
> i teatatud jne... jama ühesõnaga >:/
> On ka kaht
> lus, et kasside paaritamisel kasutatakse lähisugul
> asi, sest meie massimammal oli kuuest pojast 2 vää
> rarenguga, 1 elujõuetu. Ellujäänutest ühel emasel
> 2 pojast samuti 1 väärarenguga poeg. Tean ka sama
> klubi kassi kes suri enne 2 aastaseks saamist sise
> elundi väärarengu tõttu. Kas juhuste rida?
> Kuna
> minu kassikud on rõõmsad-tublid ja ma näitustel kä
> ia ei kavatse, siis tegelikult suht ükskõik, aga o
> ma tuttavatele kel kassi ostmise plaanid igatahes
> Jessy klubiga tegemist teha ei soovita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!