Lemmikloom
tahan kutsikat
laura 30. detsember 2004, kl 06.36 |
link 30. detsember 2004, kl 06.49 |
L 30. detsember 2004, kl 07.08 |
rex 30. detsember 2004, kl 11.10 |
To L: Aga sellepärast ju inimene sõnastab oma soovi selgelt, et koer peab tõesti väike olema. Karpi koera ilmselt ei panda, kui ta ootustele ei vasta, kuid probleeme võib see tekitada küll. Nimelt ise sain raadiokuulutuse peale 9 aastat tagasi koera, kes pidi olema väike toakoer, kuid kasvas päris keskmist kasvu nii 22 kg kaaluvaks isendiks. Kuigi on oma koer ja olen teda pereliikmena võtnud, oli see meile siiski nii mõnegi probleemi tekitajaks ja ei pelga veel tänaselgi päeval tunnistada, et kahetsen tänu sellele seigale oma tegu.
regina 30. detsember 2004, kl 22.26 |
imekaunis väike koer on pomeranian,neid kasvatab Linda Jürgens Pärnus,Tallinnas ka üks Natalja Shafranets,aga tema ei ole usaldusväärne-tahtis mulle müüa ühe puruhaige koera sellest midagi rääkimata,õnneks olin Jürgensi poolt eelnevalt informeeritud.Pane otsingusse Linda Jürgens ja vaata tema kodukat.
Edu!
Edu!
laura 31. detsember 2004, kl 07.33 |
Liana 17. aprill 2012, kl 19.58 |
Linda Jürgens on väga ülbe inimene, ebameeldiv on tema käest koerte kohta infot saada. Kui küsida hinda nähvatakse , et ta ei viitsi oma aega raisata ning kui sellepeale öelda , et ok olge uhkuses edasi , on tema poolt selgitus see et nii nagu koer külale nii küla koerale,, see tähendab seda, et hinna üle ei tohi arutada.. oled vaene võta oma soov ja käi heasse kohta!! Tüüpiline rahast pungil muti tekst!
puudlile 24. aprill 2012, kl 15.41 |
Hoiatus! 28. märts 2018, kl 13.09 |
Linda Jürgens Pärnus müüb haigeid koeri! Põlved haiged, karvaprobleemid jne. Ise muidugi väidab, et tal Eesti tervemad koerad ja teised pomeraniani kennelid teeb maha, aga oma kasvandike omanikud omavahel sositavad, et koertel probleeme küll ja veel. Meie sealt koera ei julgenud osta. Hinnad ka ajuvabalt ülepaisutatud. Lisaks on tal neid seal Pärnu majakeses ikka omajagu. Ca 60 pomeraniani. Räme lehk on seal ikka. Järjekordne kutsikavabrik.
keegi 08. aprill 2018, kl 10.20 |
keegile 08. aprill 2018, kl 10.36 |
keegi 11. aprill 2018, kl 01.10 |
Mina oskan ilma soovitusetagi vaadata ja mina millerdamist selles tahenduses, mida selle all moistetakse, ei nae. Kuna isiklikult selle inimesega tuttav pole, parnakas samuti mitte ega kutsikasoovija, siis loomulikult ma ei tea neid pidamistingimusi jne. Kull on minu teada L.J. collied paljude edukate kennelite sugupuudes esindatud.
Lisa postitus