Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
rämpstoit?
 
rott 03. juuni 2005, kl 01.51
Kes oskab öelda, kui praht on Simba koerakonserv? Juhtus sihuke lugu, et rahanappuse hetkel ostsin ühe sellise. Kutsikal oli oma toitu küll, kuid vanal sai otsa. Ja kujutate ette - minu nii sõbralikud penid läksid toidukausi juures kaklema! Kutsikas andis vana kausi juures minna nii et tagajalad värisesid erutusest. Vana kupatas tatika suure lõrinaga minema. Pole ma siiani veel näinud, et mu koerad nii aplad on. Tavaliselt pole vana koer kunagi tigedaks saanud pisikest oma kausi juurest leides. Järelikult pidi söök ikka hirmus maitsev olema! Kui ma teaks, et see toit mu koerte tervist tuksi ei keera, ostaks neile seda maiust veel. On ehk kellelgi kogemust?
 
epp 03. juuni 2005, kl 02.56
mu kass sõi terve elu poekrõbinaid ,ka konserve vahel,muidu kala jne ja elas 15 a. !!!nii et seos et see halba teeb on suhteline.mõnel nii teisel naa,toitu ei saa süüdistada.
 
Koeraomanik 03. juuni 2005, kl 09.03
Ei tea, miks see Simba peaks rämps olema? :) Mida sa ise ka sööd, kulla peremees rott?
 
m 03. juuni 2005, kl 09.51
Samas osad jälle väidavad, et poetoitude sisse on topitud mingit ainet, et loomad seda paremini sööksid. Ja ajajooksul pidi sõltuvust tekitama (sellepärast lähevadki täiesti segaseks). Kes teab...
 
souloflittlebunnies 03. juuni 2005, kl 11.33
koera- ja kassitoitudesse pannakse sellist ainet nagu naatriumglutamaat (rahvakeeli hiina sool), mis tekitab heaolu ja mõnutunnet ja seega ilmselt ka kerget psühholoogilist sõltuvust. inimete toitudesse pannakse seda muide ka. parim näide on mcdonalds jt taolised kiirtoidu restoranid.
selle konkreetse toidu kvaliteedi kohta kahjuks ei oska midagi öelda, aga enamasti konserv midagi halba ei tee, krõbuskid on halvemad.
 
trinx 03. juuni 2005, kl 11.37
no kui seda toodetakse ja koerad sellesse ei sure,siis mis rämpstoit see ikka on...oma kutsikale seda küll pole ostnud VEEL,aga toit on toit,kui juhuslikult pole koeral allergiat vms....
 
Naatriumglutamaat 03. juuni 2005, kl 14.05
...on nimelt maitsetugevdaja. Ja (irw@McDonalds) kõige tuntum toiduaine, kus me seda kohtame, on puljongikuubik/pulber.
 
m 03. juuni 2005, kl 19.05
to trinx.
Hamburgereid/pizzasid/friikartuleid ka toodetakse ja otseselt inimesed kohe selle tagajärjel ei sure. Ikkagi on rämpstoit.
 
nugis 03. juuni 2005, kl 20.16
Ja kui lastele ostetakse hamburgereid, friikartuleid, värvilisi komme, limonaadi jne, miks ei võiks siis neljajalgsetele poe kraami sööta? Või sööte ise ka kõik kvaliteettoitu? Mahepõllumajandust mõtlen.
 
rott 04. juuni 2005, kl 10.39
Mina söön kõike, mis juhtub. Aga igal pool räägitakse, et marketist ostetud loomatoit on praht ja kutsikale olen püüdnud ikka kvaliteettoitu anda. Muuseas - oma lapsele ma ka hamburgerit ja Coca-colat ei osta!
 
vot 04. juuni 2005, kl 11.56
ka nn kvaliteettoitudes on jumal teab mis lisaained.kõik mis tööstuslikult toodetud(masstoodang) on mingil määral rämps.ainult sellisest toidust ei toituks ise ega toidaks ka oma loomi.mingi osa toidust võiks olla mahetoodang küll(võimalikult suur osa).
loomulikult sellest toidust kohe sussid püsti ei lähe.siis oleksid ju kõik tööstused kohe pankrotis.eks neid aineid ole ju veits uuritud ka.eks pikemas perspektiivis ole näha.
 
Rämpstoidutempel 27. detsember 2023, kl 18.28
Igasuguseid kiir ja valmistoite pole üldse vaja üks tervise rikkumine ja sõltuvuse tekitamine. Olla võiks ainult sool leib ainult rukkist sai ainult nisust käkk ainult kaerast ja sepik ainult odrast ja kui neid ei ole siis võib ka ainult jahu olla igaüks teeb kodus ise. Mitte konserveeritud ja moosistatud puu ja juurviljad mille hulka kuuluvad ka päevalilleseemned pähklid kinoa ja läätsed ning naturaalne liha kala aga ka täispiim. Ja sellest saab juustu jogurtit kohupiima võid kefiiri hapupiima igaüks ise teha kodus. Ka õlisi praadimiseks ning erinevaid jahusi millest pudru teha võiks ka olla. Magusast ainult mesi ja puuviljad sisaldavad magusat ka. Ja kui on liha siis igasugu süldid vorstid singid pasteedid hakklihad saab igaüks ise teha. Ja ei mingeid restorane pubisi baare kohvikuid ainult töölissööklad. Kui seda rämpstoidutööstust ei oleks kus siis vabaneks töökäsi mida võiks kas kosmose või sõjatööstuses kasutada sest vaata ega imperialist ka ei maga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!