Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Väikeloomakliinik FIK OÜ
 
neiu 06. august 2005, kl 10.40
Mida arvate Tartus Väikeloomakliinikust FIK OÜ, Mõisavahe 21? Olen ise seal korra käinud ja täiesti rahule jäänud ning arstid ka toredad ja hinnad palju soodsamad kui mujal. Ning mis kõige tähtsam, ei ole pikki järjekordi, kui kohale lähed siis suure tõenäosusega võetakse kohe ette :) Kuna ise olen kaugemalt ning linnas käismist väga tihti ei ole siis just väga tähtis, et samal päeval saaks.
 
appi 06. august 2005, kl 12.59
t'ielik reklaamtekst, kas siin foorumis adminni pole???
 
Maaja 06. august 2005, kl 16.15
Hinnad on odavad ja näiteks tööajaväine vastuvõtt on ka ainult 100 krooni. Mind viis arst ükskord koos kassiga isegi öösel koju. Aga kvaliteet ei ole väga hea. MIna sain kassile sealt ainult esmaabi ja paar süsti, diagnoos, mille arst pani oli vale... Pidin pärast ikka paremasse kliinikusse minema. Samas on tore, et on ka odavaid kliinikuid, kuhu näiteks vanatädid saavad oma loomakestega minna. Kõigil inimestel ei ole nii palju raha, et EMPÜ teenuste eest maksta, on vaja ka odavamaid variante. Kastreerimist jm. teevad nad samamoodi nagu mujal. Varem töötas neil üks noor naisarst tema oli väga sümpaatne, aga kahjuks on ta sealt lahkunud.
 
q 06. august 2005, kl 22.13
Mõisavahes on see kliinik alles sellest kevadest, paljud ei leia kohta üleski. Silt on selline, et venekeelne inimene võib kolm tiiru teha ja üles ei leia (üks tuttav vanainimene ei leidnud).
Õnneks mingeid hädasid oma loomadel polegi olnud, aga arst küll paistis esimesel korral hästi lahke - ostsime koerale puugirohtu ja see väänati kohe kohapeal kutsile kraesse kah.
Varsti läheme süstile.
 
Anneli 07. august 2005, kl 09.41
Väga meeldiv koht ja asjalikud arstid.
Olen oma loomadega Fiki põsiklient.Alati kui vaja saab abi ja siiani pole kunagi midagi halvasti olnud.
 
souloflittlebunnies 07. august 2005, kl 17.56
fiki kohta olen kah seda kuulnud, et hea odav koht. aga et kuna odav koht siis kliinik natuke vaesevõitu ja seega pole nii hea varustus kui kallimates kohtades. nii et kui loomal midagi tõisemat häda on siis tuleks ikka epmüsse näiteks pöörduda. arstide kohta olen kah kuulnud, et väga lahked inimesed on.
 
m. 07. august 2005, kl 22.49
Seal loomaarst alati hästi vastutulelik ja mis peamine kogemustega.
Olen oma koeraga püsiklient ja kõik minu tuttavad on ka oma loomadega seal käima hakanud ja on igati rahul.
 
sd 08. august 2005, kl 12.36
Kas nad närilistega ka tegelevad?
 
elts 08. august 2005, kl 12.55
Just mõtlesin, et kuhu FIK kolinud on? Kahju, et nii kaugel. Pole Annelinnaga kursis, kuidas üles leida?
 
q 08. august 2005, kl 22.04
bussid 3a, 3, 1, 16, 16a, 12 sõidavad sealt maja eest läbi. otsida saab ka regio kaardilt netis.
 
kassimamma 09. august 2005, kl 21.20
seal tegeletakse kõigi loomadega , olen merisigadega seal püsiklient olnud ja nüüd kassimammana ka.
Kogemusi neil meestel kindlasti palju ja oskavad aidata.
 
Hellen 21. august 2018, kl 11.54
Ei tea kui hea koht see on aga must!Nii musta kohta ma veel pole näinud,põrandal ja lauade peal tolmurullid!Kas seal koristab keegi??????
 
Prantslane 29. september 2021, kl 15.31
Käisin ka oma prantsuse buldogiga FIK kliinikus Tähnase vastuvõtul, sest koer oksendas aeg-ajalt. Mõtlesin, et tal on nii pikk tööstaaž, et teab, millest räägib. Eksisin ja mina kindlasti sinna enam ei lähe. Koerale anti uinutit ja tehti röntgen ja võeti vereproov. Röntgeni põhjal otsustas arst, et koeral on südamepuudulikkus ja pani südmerohud peale, ütles, et kopsud ka omadega läbi ja oksendamise kohta (mis oli põhjus, miks sinna pöördusin) ütles, et kana pole hea anda ja muud oksendamise osas ei soovitatud ega kontrollitud. Arve oli ka muidugi üle 100 euro. Mul ikkagi kripelds ja helistasin Janne Orro kliinikusse ja nad suunasid mind kardioloogi juurde edasi, et kui ikka südamega probleem, siis tasuks uurida. Käisin siis Viljandi männimäe loomakliinikus kardioloogi juures, kes stetoskoobiga kuulas koera hingamist ja südant ning tal oli pilt selge. Kardioloog vaatas FIK kliinikus tehtud röntgenit ja nägi sealt kohe, et tegemist on prantslasele iseloomuliku normaalse südame ja kopsudega ning et röntgeni põhjal ei saagi üldse südamepuudulikkuse diagnoosi panna. Kuulas koera südant ja kopse ja ütles, et pole mingit südamepuudulikkust ega kopsudel midagi viga (FIK kliinikus stetoskoopi ei kasutatud) ning oksendamine on tingitud hingamisteede kitsusest ning rõhust, mida see tekitab ja see omakorda tekitab maohappeid. Kirjutas koerale maohappesuse vähendamiseks ravimid ja andis nõu toitumise osas ning pärast seda pole koeral enam oksendamisega probleeme olnud. Arve oli ka oluliselt väiksem kui FIK kliinikus. Poleks ma kardioloogi juurde pöördunud, oleks mu koer praegu ilmselt südamerohtudel ja endiselt oksendamise probleemiga. Kährik võib tore arst olla ja pika tööstaažiga, aga see ei tähenda, et ta teab kõiki koeratõuge või loomi. Prantslastega soovitan kindlasti mitte tema vastuvõtule minna. Igal ajal lähen ennem spetsialisti poole, kes tegelebki antud tõuga ja ilmselt saan ka väiksema arve, sest ei tehta nii ebavajalikke protseduure. Kährik kindlasti on tore ja meeldiv inimene, aga pädevuse osas minu usaldus kadus ja hoiatuseks teistele otsustasin oma kogemust jagada. Ma ei ütle, et ta ei ole hea loomaarst või ei tea, mida ta teab, vaid et kõiki tõuge ta ei tunne ning soovitan valida loomaarsti lähtuvalt oma koera tõust. Ma usun, et väikeloomi ta tunneb väga hästi, aga oma koera ma tema hoolde enam ei usalda. Kõike head soovin talle sellegipoolest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!