Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kassi roosa nina on muutunud lubivalgeks. Miks?
 
ninni 02. september 2005, kl 16.26
Tere loomasõbrad!

Mure järgmine: minu punase isakassi nina, mis varem oli roosa nagu beebipepu, on nüüd muutunud täiesti valgeks, justkui ei jõuakski sinna kudedesse verd. Kas on põhjust muretsemiseks? Muidu, looma käitumine on täiesti tavaline, miski teada vaevavat ei tundu.
 
?? 02. september 2005, kl 17.01
Aneemia? Ussid? Millal viimane ussikuur?
 
kats 02. september 2005, kl 19.19
minu kassi nina värvus varieerubki valgest tumeroosani. kui ta möllab ja mängib siis on nina tume tume roosa, kui ta, magab või kui toas on jahedavõitu, on ta nina valge.
 
kiisuk 03. september 2005, kl 10.43
sama siin, et kassil nagu on roosa nina, aga teinekord ikka nagu valge, ja siis heleroosa :)
 
ninni 03. september 2005, kl 15.58
aitäh vastajaile! Eile õhtul, kui kass jälle pisut elavam oli, muutus ka nina jälle roosaks tagasi :-) ilmselt siis ongi nii, et nina vahetab värvi, kui veri suure hooga ringi just ei vemmelda :-D Aga üks ussirohukuur kuluks ka kindlasti ära, aitäh meelde tuletamast!
 
Zhanette 15. oktoober 2023, kl 17.14
Kas keegi teab miks mu kassi nina muutub mustaks? Alguses oli ainult äärtest aga nuud on juba rohkem nina katnud.kas ma peaks muret Tundma?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!